Hyvinvointi
Voi Hyvin

Kirjailija ja mystikko Lorna Byrne: "Suomalaiset osaavat kommunikoida enkelien kanssa"

Kirjailija ja mystikko Lorna Byrne: "Suomalaiset osaavat kommunikoida enkelien kanssa"

Irlantilainen kirjailija Lorna Byrne on välittänyt miljoonille lukijoilleen enkelien sanomaa. Suomella on hänen sydämessään erityinen paikka.
Teksti Minna Kiistala
Kuvat Otava
Mainos

Lorna Byrne on käynyt Suomessa monta kertaa. Hän kehuu suomalaisten avoimuutta ja luontevaa kommunikointia enkelien kanssa. Hän on jopa sanonut suomalaisten henkisyyden olevan toisella tasolla kuin naapurimaissa. Mistä se johtuu?

- Te osaatte luonnostaan kommunikoida hyvin enkelien kanssa, koska teillä on niin vahva suhde luontoon. Kun muodostaa vahvan suhteen maahan, vaikkapa puutarhanhoidon kautta, tulee myös henkisesti avoimeksi. Toivon, että monet muut maat olisivat tässä suhteessa enemmän Suomen kaltaisia.

Kun Byrne julkaisi ensimmäisen kirjansa, Enkeleitä hiuksissani vuonna 2008, ei yleisö eikä media tiennyt, miten suhtautua pienikokoiseen lempeään naiseen, joka puhui arkkienkelien kanssa päivittäin. Nykyään enkeleihin uskoo noin 40% suomalaisista ja yli puolet naisista.

Byrne pelkäsi ensimmäisen kirjansa julkaisun aikaan, että joutuisi naurunalaiseksi. Edes hänen perheenjäsenensä eivät tienneet hänen viettäneen koko elämänsä enkelien kanssa kommunikoiden.

Lue koko juttu Lorna Byrnestä uusimmasta Voi Hyvin-lehdestä!

Julkaistu: 28.8.2018