Kiinteyttä tuubin täydeltä?

Kiinteyttä tuubin täydeltä?
Testasimme kuutta erilaista vartaloa muovaavaa tuotetta. Tässä parin viikon voitelukokemuksen tulokset.
Julkaistu 12.6.2009

Bottega Verde Linea Corpo -pakaravoide ehkäisee ihon veltostumista, ja säännöllisesti käytettynä sen luvataan myös kohottavan pakaroita. Voiteen kiinteyttäjäyhdiste sisältää guaranaa, sitruunaa ja merileväuutetta. 150 ml 21,50 €.

Kommentti: Tuote levittyi hyvin, ja ihon pinnasta tuli heti sileämpi ja pehmeämpi. Kosteutti todella tehokkaasti. Tuoksusta en erityisemmin pitänyt. Liian äitelä. En oikein osaa itse arvioida voiteen kiinteytysvaikutusta, kun käytin sitä pakaroihin ja jenkkakahvoihin. Kuulemma hyvältä näyttää, ja sillä mennään!

Yves Rocherin kiinteyttävä Minceur Café Vert -voide on tarkoitettu ongelma-alueille, kuten lantiolle ja reisille. Tehoaineina toimivat muun muassa vihreät kahvipavut ja kolauute, eli kofeiinin voimalla tuote lupaa tuloksia jo 14 päivässä. 150 ml 29 €.

Kommentti: Käytin tuotetta vain vatsan alueelle ja olen halukas ainakin uskomaan, että voide toimi tai sitten olen vain muuten kiinteytynyt. Tuoksu ok, jotenkin mentolinen. Emulsio levittyi helposti, mutta sen imeytyminen oli turhan hidasta. Iho jäi hiukan nahkeaksi, ja vatsalla tuntui kalvomainen pinta.

Biotherm Celluli Laser Intensive Night taistelee hoikemman kehon puolesta nukkumisen aikana. Tuote lupaa hoidetuille alueille 25 % vähemmän nesteitä 10 päivässä. Erilaiset kasviraaka-aineet, kuten rautamyrtti ja tuoksuruuta, poistavat turvotusta ja ehkäisevät sokereiden muuttumista rasvoiksi. 200 ml 57 €.

Kommentti: Yöhoito on hyvä idea, mutta vahva ja pitkäkestoinen tuoksu häiritsi. Muuten tehokas tuote, joka levittyi ja imeytyi hyvin. Valoa heijastava ominaisuus teki ihosta välittömästi sileän näköisen.

Dior Svelte Reversal on uudenlainen kiinteytysgeeli, joka estää rasvasolujen varastoitumista sekä heikentää rasvasolujen kapasiteettia kasvaa isommiksi. Kahden kuukauden käytön jälkeen luvataan kaksi senttiä kiinteytyneet reidet. Rasvasolujen tehopilkkojana toimii Bordeaux’n viinirypäleistä uutettu erikoistiiviste. 200 ml 69 €.

Kommentti: Hurjan tuoksuinen levitettäessä, mutta imeytyi salamana ihoon. Tuote tuntui tehokkaalta, ja ihon pinta muuttui välittömästi napakamman tuntuiseksi. Käytin tätä käsivarsille. Omasta mielestäni geeli toimi ja teki säännöllisesti käytettynä ihosta timmimmän. Pumppupullo oli laadukas, ja geeliä oli helppo annostella.

Clarins High Definition Body Lift -selluliittigeeli tasoittaa ihon muhkuraisuutta, kiinteyttää ja pehmittää pintasolukkoa. Geelin kasviperäiset uutteet hidastavat rasvasolujen suurentumista ja vahvistavat ihon kollageenisäikeitä. 200 ml 49,70 €.

Kommentti: Imeytyi ja levittyi kiitettävästi. Tuoksu oli mentolimainen, ja tuote viilensi ihoa sekä teki ihosta pehmeän saman tien. Hyväntuntuinen tuote, mutta tuoksu ei ollut makuuni. Hiukan viilentävä tunne sopii varmasti turvotuksen poistoon, mutta minusta se jäi iholle liian pitkäksi aikaa.

Vichy Lipo Metric on kaksivaikutteinen selluliittiemulsio, joka poistaa kudosten turvotusta sekä kiinteyttää ja kuorii kevyesti ihoa. Selluliitin silottumista ja kaventunutta olemusta tuote lupaa neljän viikon käytön jälkeen. Tehoaineet lisäävät ihon kollageenin tuotantoa ja rasvakertymien poistumista. 200 ml 26 €.

Kommentti: Kun pisteytin sokkona voiteiden tuoksua, koostumusta ja levittyvyyttä, tämä tuote sai kaikista täydet pisteet. Tuoksu oli ehdottomasti paras koko kavalkadista. Siinä oli koivuinen fiilis. Pidin myös voiteen valoa heijastavasta ominaisuudesta. Tätä on ilo levittää koko keholle. Ihosta tulee heti optisesti kauniimpi ja huomattavasti pehmeämmän tuntuinen.

Kommentoi »