Kevään meikkitrendinä on väreillä leikittely – näin teet näyttävät rajaukset

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: K-Citymarket
Kevään meikkitrendinä on väreillä leikittely – näin teet näyttävät rajaukset
Värikäs meikki on tänä keväänä trendikäs. Rajaus on helppo ja raikas tapa tuoda kokonaisuuteen ripaus väri-ilottelua. Katso ohjeet kahteen erilaiseen tyyliin.
22.4.2021

Tänä keväänä meikkirintamalla pinnalla on värikkyys – pastellinsävyisiä luomivärejä, kirkkaita huulipunia ja värikkäitä rajauskyniä. Koska vaihtoehtoja on paljon, löytyy jokaiselle ratkaisu, joka sopii omaan tyyliin.

− Silmämeikki saa olla raikkaan värikäs ja etenkin pastellisävyt, kuten lila, keltainen ja vaaleansininen, ovat nyt erityisen herkullisia. Myös poskipunaa voi hyödyntää silmämeikissä, vinkkaa meikkaaja Essi Kylmänen.

Värikäs rajaus on helppo ja raikas vaihtoehto, jos suosit luomiväreissä hillitympiä sävyjä.

− Olen itse ollut vuosikausia minimalistinen meikkaaja, eikä kirkkaita värejä ole ollut kuin silloin tällöin huulipunassa. Nyt olen kuitenkin ihastunut värikkäisiin rajauksiin.

Näin teet kaksiosaisen rajauksen

Jos rajauksesta haluaa hieman hillitymmän, suosittelee Kylmänen valitsemaan sinisten ja vihreiden silmien pariksi samanvärisen kynän. Ruskeasilmäinen voi puolestaan kokeilla vaikkapa oranssia kynää.

− Rohkeampi meikkaaja taas valitsee lempivärinsä tai käyttää useampaa kynää ja meikkaa silmät monivärisiksi.

Kestävämmän lopputuloksen saamiseksi luomet kannattaa pohjustaa siihen tarkoitetulla tuotteella. Kauniin silmämeikin viimeistelee ripsien taivuttaminen ja tilanteeseen sopiva ripsiväri. Löydät nämä ja paljon muita meikkituotteita K-Citymarketeista.

Kuulas pohja ja huulikiilto viimeistelevät kokonaisuuden

Kokonaisuudesta saa rauhallisen ja siistin, kun meikkaa ihon kauniin kuulaaksi ja hehkuvaksi, mutta riittävän peittäväksi.

− Itse aloitan meikkivoiteen levittämisen kasvojen keskeltä, missä minulla on eniten epätasaisuutta ihon sävyssä. Näin kasvojen sivuille, missä yleensä on vähemmän peitettävää, tulee vain kevyt kerros meikkiä.

K-Citymarketeista löydät kattavan valikoiman juuri sinulle sopivia meikkituotteita useilta eri merkeiltä. Voit siis täydentää meikkivarastoasi helposti kauppareissun lomassa.

Kylmänen suosittelee kiinnittämään huomiota myös silmänympärysihoon ja meikkaamaan piiloon punoitus, tummuus ja muut epätasaisuudet. Näin värikäs silmämeikki tulee paremmin esiin.

Näin onnistut paksussa rajauksessa

Poskipunaksi kannattaa valita neutraali sävy ja huulikiille on ihana pari värikkään silmämeikin kanssa. Täyteläisen ja huulien muotoa korostavan meikin teet rajaamalla huulet kevyesti huulten sävyisellä tai asteen tummemmalla kynällä, joka häivytetään sormella ja päälle lisätään kiilto.

− Jos kuitenkin mieluummin korostat silmiesi sijaan huuliasi, valitse kirkas puna. Tänä keväänä parhaat sävyt löytyvät vadelmaisesta, persikkaisesta ja kirsikkaisesta värimaailmasta. Silloin silmämeikiksi riittää vaikkapa pelkkä ripsiväri tai pehmeäksi häivytetty tumma rajaus, meikkaaja Essi Kylmänen vinkkaa.

Kommentoi »