Kauneus

Käytätkö kasvomaskia? Valitsimme kauneimmat

Koronavirus on lisännyt kankaisten kasvomaskien kysyntää ja tarjontaa. Valitsimme kahdeksan kauneinta kotimaista maskia.

Teksti Hanna Pesonen
Kuvat valmistajat, iStock
7.5.2020

1. Sammal-kangasmaski on puuvillaa ja pellavaa. Se puetaan kuminauhojen avulla. Saatavilla 11 väriä/kuosia. 11 e, R-Collection. 2. Serenity-kangasmaski on puuvillaa, ja siinä on tasku nenäliinalle tai suodattimelle. Saatavilla 9 väriä. 23 e, BeWooden.
3. Kierrätetystä puuvilla-polyesteristä valmistettua maskia saa kuudessa värissä, joista kuvassa on laivastonsininen. 12 e, Pure Waste. 4. Viidakkokuosinen maski on puuvillaa. Maskeja myydään kolmen, viiden ja kymmenen kappaleen pakkauksissa. Saatavilla 3 kuosia. 19,95 e/3 kpl, Finlayson.
5. Jugend-kangasmaski on pellavaa. Saatavilla 2 väriä. 15 e, Jokipiin Pellava. 6. Zero Waste -pellavamaskien myynnistä lahjoitetaan 20 prosenttia Mannerheimin Lastensuojeluliiton Autetaan yhdessä -keräykseen. 9,95 e, Lapuan Kankurit.
7. Hengittävästä kuitukankaasta tehty kasvomaski on päällystetty vintage-kankaalla. Useita kuoseja ja värejä, kaksi kokoa. 15 e/kpl, Globe Hope. 8. Tiiviistä puuvillasta tehdyt valkoiset maskit valmistetaan Helsingissä. Yhtä ostettua kangasmaskia kohti valmistaja lahjoittaa 10 kirurgista maskia kriittisten palveluiden tuottajille. Se on huomioitu tuotteen hinnassa. 29 e/kpl, Twelve Textiles.

Lue myös valmistajien mietteitä maskienteosta: "Kriisin keskellä me kaikki kaipaamme supervoimia" – kasvomaskeja tekevät designyrittäjät kertovat, miten ne syntyvät

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi