Kauneus ja Terveys

Katso huikeimmat halloween-maskeeraukset

Katso huikeimmat halloween-maskeeraukset
Kokosimme parhaat meikit ja tyylit halloweenia varten. Mikä on sinun suosikkisi?
Julkaistu: 23.10.2015

1. Pop art -zombi

Erilaiset poptaiteesta ja sarjakuvista inspiraationsa saaneet meikit ovat olleet viime vuosina kovassa huudossa.

Nyt youtubettaja Nicole Guerriero on luonut halloweenin kunniaksi poptaidetyylisen värikkään zombimeikin. Lookin viimeistelee värikäs peruukki ja valkoiset piilolinssit. 

2. Meksikolainen sokerikallo

Meksikossa juhlitaan halloweenin aikaan kuolleiden päivää, johon kuuluvat sokerista tehdyt, koristeelliset pääkallot. Netissä on toinen toistaan upeampia sokerikalloista inspiraationsa saaneita meikkejä.

Tällä videolla Brianna Fox näyttää, miten voit tehdä timantein koristellun sokerikallomeikin. Meikin voi toteuttaa myös vain toiselle puolelle kasvoja, jolloin toinen puoli meikataan normaalisti.

3. Perinteinen noitameikki

Yksi halloweenin perinteisimpiä hahmoja on noita, jonka voi toteuttaa monilla eri tavoilla. Kuvan realistisen, Disney-elokuvista inspiraationsa saaneen meikin on tehnyt Shonagh Scott. Videotutoriaalin meikin teosta voit katsoa täältä.

4. Pääkallosuu

Pääkallon suu on monelle tuttu halloween-maskeeraus jo lapsuudesta. Chrisspy-nimimerkillä Youtubessa esiintyvä meikkaaja on tehnyt oman realistisen versionsa pääkallon suusta, jossa maski peittää koko kasvojen alaosan. Halutessasi voit jatkaa meikkiä samalla tyylillä peittämään koko kasvot. Ohjeet meikin tekoon löydät täältä.

Kirjoittaja Elina Auvinen on estenomiopiskelija Laurea-ammattikorkeakoulusta. Hän suoritti harjoittelujaksonsa Kauneus ja Terveys -toimituksessa.

Kommentoi »