Kauneus ja Terveys

Katse pluslasien takaa

Katse pluslasien takaa
Kun silmillä on voimakkaasti suurentavat lasit, kannattaa meikatessa ottaa muutama niksi joka-aamuiseen käyttöön.
Julkaistu: 23.10.2009

Voimakkaasti suurentavien linssien takana räikeät värit eivät ole paras mahdollinen valinta. Silmäluomen ei ole myöskään syytä kiiltää, sillä linssit tuovat kiillon suurentaen esiin.Paksun linssin takana luomi hikoaa, mikä asettaa luomivärin pysyvyydelle omat haasteensa. Silmämeikin teossa kannattaa panostaa huolelliseen pohjustukseen. Käytä pohjustusainetta, puuteria tai vaikka molempia.Valitse yksi hillitty luomivärin sävy, se saa olla aikuisella naisella reilusti tummakin. Kokeile mattaharmaata, revittele mustalla, testaa lila, vihreä tai tumma sininen.Levitä luomiväriä pehmeällä siveltimellä kauttaaltaan luomen liikkuvalle osalle. Vaihda puhtaaseen siveltimeen, ja häivytä sillä luomiväri kohti yläreunaa. Voit lisätä erillisellä applikaattorilla samaa luomiväriä toisen, voimakkaamman kerroksen. Töpötä väriä tuolloin erityisesti ripsirajaan ja silmän ulkonurkkaan.Kun ripset ovat ohuet, huolellinen leveä silmänrajaus yläluomella antaa katseeseen voimaa. Tärkeintä on tehdä rajaus huolellisesti ripsen tyveen. Jos ripsien ja rajauksen väliin jää väritön vako, voimakkaat pluslasit korostavat ja suurentavat vakoa entisestään.

Vinkkejä  

1. Kun ripset ja kulmat ovat luonnostaan värittömät, kestovärjäys nopeuttaa meikin tekoa. Mallin ripset kestovärjättiin syvällä sinimustalla.

2. Ohuisiin ripsiin saa volyymia, kun levittää ensin ripsivärin, ja taivuttaa vasta sitten meikatut ripset patterikäyttöisellä lämpötaivuttajalla.

3. Vinkki likinäköiselle: tee ensin muu meikki valmiiksi suurentavan peilin avulla. Laita silmälasit päähän, ja muotoile kulmat vasta viimeisenä.

Kommentoi »