Kauneus ja Terveys

Ihana arkimeikki parikymppiselle

Ihana arkimeikki parikymppiselle
Trendikkäät pastellisävyt on kuin luotu parikymppisen hehkuvalle iholle. Älä naamioidu paksuun meikkiin vaan hempeile täysillä nyt kun vielä voit!
Julkaistu: 25.5.2015

Tartu rohkeasti vaaleanpunaiseen 

Trendikkäät pastellisävyt on kuin luotu parikymppisen hehkuvalle iholle. Älä naamioidu paksuun meikkiin vaan hempeile täysillä nyt kun vielä voit!Parikymppisen naisen heleällä iholla pastellit pääsevät oikeuksiinsa ilman ihmeempiä kikkoja, Lancôme-meikkitaiteilija Sara Murto sanoo.Huurteisen pehmeät sävyt korostavat vaalean ihon kuulautta. Käytä valoa heijastavaa meikkivoidetta ja pyörittele vaaleanpunaista poskipunaa siihen, mihin posken korkein kohta nousee, kun hymyilet.

Avaa katse 

Meikin juju on katsetta avaavassa, totuttua pehmeäsävyisemmässä sumusilmämeikissä. Rajaa silmät mustalla, pehmennä jälki tummalla luomivärillä ja levitä vain astetta vaaleampaa versiota koko liikkuvalle luomelle.Rajaa alaluomi tummalla luomivärillä. Lisää väriä myös liikkuvan luomen ulkonurkkaan sekä luomivakoon ja häivytä kohti kulmakarvoja. Viimeistele levittämällä silmän sisänurkkaan ripaus vaaleaa luomiväriä. Piirrä vielä sisärajaukset, jos haluat silmämeikkiin voimaa, esimerkiksi juhlaa varten. Huulille riittää luonnollinen huulipuna tai -kiilto.

Mallimme Jessica Luostarinen (kuvassa), 20, esiintyi ensi kerran kauneuskuvissa Kauneudessa & Terveydessä kesällä 2009. Nyt malli tekee töitä Helsingissä, New Yorkissa ja Berliinissä.

Kuvan meikki: Sara Murto/Lancôme French Ballerina.Meikkivoide Teint Miracle 005. Peiteaine Le Correcteur Pro 001. Irtopuuteri Poudre Majeur Exellence Libre 01. Luomiväri Hypnose Palette DO06. Rajauskynä Le Crayon Khol 01. RipsiväriHypnose Star 01. Kulmakynä Le Crayon Sourcils 010. Huulikiilto Gloss In Love 302. Poskipuna Highlighter Blush 01.Kampaus: Anne Flinck/Saxcé/L’Oréal Professionnel.

Kommentoi »