Hoida ihoasi myös sisäisesti – 5 syytä lisätä kollageeni osaksi ihonhoitorutiinia

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Oslo Skin Lab
Hoida ihoasi myös sisäisesti – 5 syytä lisätä kollageeni osaksi ihonhoitorutiinia
Sisäinen ihonhoito on yhtä tärkeää kuin ulkoiset ihonhoitorutiinit. Päivittäinen kollageenilisä on helppo ja tehokas tapa helliä ihoa ja saada aikaan kliinisesti todistettuja tuloksia.
Julkaistu: 18.8.2021

Kollageeni on kehossa luontaisesti esiintyvä proteiini, joka pitää ihon kiinteänä ja joustavana. Sen tuotanto alkaa hiipua hiljalleen 25–30 ikävuoden tienoilla ja merkittävämmin yli 40-vuotiaana. Kollageenin vähenemisen tiedetäänkin olevan tärkein yksittäinen syy ryppyjen ja juonteiden syntyyn.

Viime vuosina on ymmärretty, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan paitsi ulkoisesti, myös sisäisesti. Ulkoapäin ihon ikääntymistä voidaan ennaltaehkäistä esimerkiksi voitein ja suojakertoimin, sisäisesti ihoa hoitavat ravinnosta saadut antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit.

Helppo ja nopea tapa tehostaa sisäistä ihonhoitoa on Oslo Skin Labin® The Solution™ -kollageenijauhe, jota nautitaan yksi annospussillinen päivässä. Sen hyödyistä vakuuttui reilut pari vuotta sitten myös bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova, 41.

– Olisi jännä tietää miltä ihoni näyttäisi, jos en olisi käyttänyt kollageenijauhetta näin pitkään. Ensimmäisenä huomasin, että ihostani tuli kimmoisampi jo muutamassa kuukaudessa. Iho näytti ilman meikkiäkin paremmalta, tasaisemmalta ja levänneemmältä. Nykyään kiinnitän ihooni paljon vähemmän huomiota kuin ennen, koska siinä ei ole mitään negatiivista huomioitavaa.

– Kollageeni on kuin liima, joka pitää ihon hyvässä kunnossa, sanoo Oslo Skin Labin tyytyväinen brändilähettiläs Jenni Alexandrova. Kuva: Kristiina Huttunen

Vähemmän ikääntymisen merkkejä ja selluliittia

Alexandrovan huomioita tukevat myös kliiniset tutkimukset, jotka osoittavat The Solution -jauheessa käytetyn kollageenin tasoittavan ihon juonteita ja ryppyjä, ennaltaehkäisevän niiden syntymistä sekä parantavan ihon kimmoisuutta.

Ryppyjen madaltumista käsitelleessä kaksoissokkotutkimuksessa havaittiin, että kollageenia säännöllisesti käyttäneillä koehenkilöillä ryppyjen syvyys väheni kahdeksan viikon aikana keskimäärin 20 prosenttia. Toisessa tutkimuksessa kollageenia nauttineiden koehenkilöiden ihon kimmoisuus parani huomattavasti lumevalmistetta saaneeseen ryhmään verrattuna.

Lisäksi kollageenin on todistettu vähentävän selluliittia sekä parantavan selluliitista kärsineen ihon rakennetta ja tiiviyttä.

5 syytä nauttia kollageenijauhetta päivittäin

  • Tekee ihosta kimmoisamman ja sileämmän
  • Vähentää ja madaltaa juonteita ja ryppyjä
  • Vähentää selluliittia
  • Vaikuttaa kasvoilla ja koko kehossa
  • Helppo käyttää ruokaan tai juomaan sekoitettuna
Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauhe on helppo ja nopea tapa huolehtia ihosta sisältäpäin. Tutustu Terve.fi:n lukijoille räätälöityyn tarjoukseen alempana jutussa.

Helposti hyvinvointia ja näkyviä tuloksia

Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmiste on hajutonta ja neutraalin makuista jauhetta, joka nautitaan ruokaan tai juomaan sekoitettuna. Käteviin annospusseihin pakatun jauheen voi nauttia mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta Jenni Alexandrovalla kollageenista on tullut osa jokapäiväisiä aamurutiineja.

– Kaadan annospussin aamuisin veteen, tosin sen voi sekoittaa yhtä hyvin kaikkialle kahvista smoothieen ja puurosta jogurttiin. Kollageenijauheen nauttiminen onkin äärimmäisen helppo tapa huolehtia ihon hyvinvoinnista.

Puhdas ja turvallinen valmiste sisältää vain hydrolisoitua kollageenia – siis ei lainkaan lisäaineita, rasvoja, hiilihydraatteja tai mitään muutakaan turhaa. Päiväannos on optimaalinen ja vaikuttava aine tehokkaasti imeytyvään muotoon pilkottu.

Yleensä ihon kunnossa nähdään hienovaraisia muutoksia jo kahdeksassa viikossa. Käytön jatkuessa tulokset paranevat entisestään.

Kollageenin teho ei perustukaan kuureihin, vaan jatkuvaan käyttöön, minkä vuoksi Oslo Skin Labin jäsenet saavat The Solution -kollageenipakkauksen suoraan kotiin joka kuukausi. Näin käyttöön ei tule turhia taukoja ja tuotteen hintakin pysyy huokeana.

Tarjous sinulle, Terve.fi:n lukija!

Ryhdy Oslo Skin Labin jäseneksi ja saa 60 %:n alennus ensimmäisestä The Solution -kollageenijauhepakkauksesta. Pakkauksen hinnaksi jää vain 22,80 € (norm. 56,90 €).

Jäsenenä saat jatkuvan 30 %:n alennuksen kaikista seuraavista lähetyksistä. Yhden pakkauksen hinnaksi jää vain 39,80 €.

Jäsenenä saat uuden pakkauksen joka neljäs viikko. Yksi pakkaus sisältää 28 annosta.

Ei sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa. 14 päivän täysi palautusoikeus. Ilmainen toimitus.

Koko keho hyötyy

Rypyt ilmaantuvat yleensä ensin kasvoille, mutta ikääntyminen näkyy vuosien myötä myös kaulalla, käsissä, käsivarsissa ja reisissä. Pinnalliset ihonhoitotuotteet vaikuttavat vain paikallisesti ja ihon uloimmissa kerroksissa, sisäisesti nautittu kollageeni puolestaan hoitaa ihoa syvemmältä – ja kauttaaltaan koko kehossa.

Myös Jenni Alexandrova on huomannut kollageenia käytettyään kokonaisvaltaisia muutoksia.

Oslo Skin Labin The Solution -kollageeni vaikuttaa tutkitusti ihoon ja selluliittiin, mutta itse huomasin muutoksia myös kynsissä ja hiuksissa. Luonnonkihara tukkani oli usein takkuinen ja kiilloton, mutta kollageenin käytön myötä siitä on tullut eloisampi. Kynteni puolestaan lohkeilivat aikaisemmin, mutta nyt ne kasvavat yllättävänkin pitkiksi.

Kollageenin ohella hän muistuttaa silti myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeydestä.

– Hyvä iho ja hyvä olo tarvitsevat kumppaneikseen ainakin jokseenkin terveellisen ruokavalion sekä riittävästi vettä, lepoa ja ulkoilua. Ja tietenkin paljon positiivisuutta!

Kommentoi »