Haluatko kokeilla NIVEAn uutta yöseerumia? Hae testiryhmään, voit päästä myös kuvauksiin!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Nivea
Haluatko kokeilla NIVEAn uutta yöseerumia? Hae testiryhmään, voit päästä myös kuvauksiin!
Miltä kuulostaisi ihonhoitotuote, joka lupaa ihostasi heleämmän sekä kiinteämmän ja auttaa sinua nukahtamaan? Osallistu testiryhmään, pääset kokeilemaan NIVEAn uutta yöseerumia ja voit päästä kuvauksiin malliksi!
Julkaistu 6.9.2022

Unelmoitko sileämmästä ja kiinteämmästä ihosta? Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus osallistua testiryhmään ja kokeilla NIVEAn uutta Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumia. NIVEAn uusi yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Kuulostaako hyvältä?

Valitsemme testiryhmään 50 kokeilijaa. Jokainen testiryhmäläinen saa kokeiltavakseen NIVEAn uuden Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serumin, testiaika on noin neljä viikkoa.

Teemme testiryhmäläisten kokemuksista ja kommenteista tulosartikkelin, joka julkaistaan syksyllä 2022 lanseerattavalla Eeva.fi-sivustolla. Ilmoitamme valituille henkilöille henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu testiryhmään tästä linkistä 11.9. mennessä!

Lisäksi sinulla on mahdollisuuus päästä Helsinkiin NIVEAn kuvauksiin 19.10., missä ammattitaitoinen ryhmä meikkaa ja stailaa sinut kuvauskuntoon kahden muun testaajan kanssa. Valitsemme kuvauksiin kolme testaajaa.

Kuvia käytetään testiryhmän tulosartikkelissa, Eevan ja Kauneus & Terveys -lehden advertoriaaleissa ja niitä voidaan myös käyttää NIVEAn markkinoinnissa. Palkaksi kuvauksista mallit saavat NIVEAn tuotekassin.

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Beauty Sleep Night Serum -yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Sweet night -tuoksulla on erityisen rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

Iho kauniiksi nukkumalla

NIVEAn uusi Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Seerumi auttaa ihoa saamaan kaiken mahdollisen hyödyn ihon luonnollisesta uusiutumisesta ja korjautumisesta yön aikana. Sisältää 2x enemmän* Q10-koentsyymiä sekä ihoa korjaavaa ja uudistavaa B5-provitamiinia.

*NIVEA Q10-yövoiteeseen verrattuna.

Seerumi rentouttaa ihoa ja nopeuttaa sen palautumista päivän jälkeen. Se myös kosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä tasoittaa ryppyjä, aamulla iho näyttää ihanan levänneeltä ja kauniin sileältä. Erityinen patentoitu Sweet night -tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja valmistelee sen yöunille.

Ilmoittaudu testiryhmään tästä linkistä 11.9. mennessä!

Mikä on testiryhmä?

Testiryhmä on lukijoista koottu joukko, joka kokeilee ennalta sovittua tuotetta ja sitoutuu kertomaan käyttökokemuksestaan testiajan päätyttyä.

  • Valitsemme testiryhmän testaajat hakemuksien perusteella.
  • Testiryhmästä riippuen testaajia valitaan 30–50.
  • Valituille henkilöille lähetetään testattava tuote kotiin kokeiltavaksi.
  • Testiaika on 2–4 viikkoa.
  • Testiajan päätyttyä testaajat vastaavat heille lähetetyn lomakkeen kysymyksiin ja kertovat testikokemuksistaan.
  • Kommenteista ja vastauksista kokoamme myöhemmin julkaistavan tulosartikkelin.
20 kommenttia