Haluatko kokeilla Lumenen uusia ihonhoitotuotteita? Osallistu testiryhmään!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Lumene
Haluatko kokeilla Lumenen uusia ihonhoitotuotteita? Osallistu testiryhmään!
Haluaisitko testata Lumenen kimmoisuutta lisäävää kollageeniseerumia ja silmänympärysseerumia? Osallistu uutuustuotteiden testiryhmään!
Julkaistu 17.8.2022

Toivotko sileämmän ja nuorekkaamman näköistä ihoa? Haluatko osallistua testiryhmään ja kokeilla LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarjan uutuustuotteita, kollageeniseerumia sekä silmänympärysseerumia, kahden viikon ajan? Valitsemme testiryhmään 50 henkilöä. Teemme testiryhmäläisten kokemuksista ja kommenteista tulosartikkelin, joka julkaistaan syksyllä 2022 lanseerattavalla Eeva.fi-sivustolla.

Hae testiryhmään 24.8. mennessä hakulomakkeen kautta. Ilmoitamme testiryhmään valituille henkilökohtaisesti. Testiryhmään haku on päättynyt.

Sileämmän ja kiinteämmän näköinen iho

Tiesitkö, että kollageenin vähenemisen merkit alkavat näkyä iholla jo kolmenkymmenen vuoden iässä? LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarja on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen ensimerkkejä sekä häivyttämään jo näkyviä juonteita ja ryppyjä.

Kollageeniseerumin innovatiivinen geelimäinen koostumus kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta sileämmän ja täyteläisemmän näköisen.

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarja on kehitetty häivyttämään ikääntymisen merkkejä ainutlaatuisilla pohjoisista marjoista saatavilla ainesosilla. LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarjan uutuustuotteet, kimmoisuutta lisäävät kollageeniseerumi sekä silmänympärysseerumi, sisältävät vegaanista kollageenia, pohjoista puolukkavettä ja kolmen tyyppistä hyaluronihappoa. Tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia.

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi häivyttää ihon kollageenin vähenemisen merkkejä, silottaa näkyvästi ryppyjä ja tekee ihosta elastisemman näköisen.

Viilentävä metalliapplikaattori hieroo silmänympärysihoa virkistävästi.

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi auttaa silottamaan silmänympärysihoa ja palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden. Kevyt seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä tehden ihosta nuorekkaamman näköisen.

Kommentoi »