Haluatko hidastaa ikääntymisen merkkejä ihossasi? Lue, miten kollageenivalmiste on toiminut eri-ikäisillä naisilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Oslo Skin Lab
Haluatko hidastaa ikääntymisen merkkejä ihossasi? Lue, miten kollageenivalmiste on toiminut eri-ikäisillä naisilla
Sillä mitä nautit sisäisesti, on merkitystä myös ihosi kunnolle. Kollageenilisän vaikutuksesta ihoon puhutaan paljon, mutta tehoaako se oikeasti? Oslo Skin Labin asiakkaat kertovat kokemuksistaan.
Julkaistu: 22.10.2021

Ikääntymisen myötä ihossa tapahtuu väistämättäkin muutoksia, sillä ihon kollageenipitoisuus alkaa laskea 30 ikävuodesta eteenpäin. Tällöin ihon keskikerros muuttuu asteittain huokoisemmaksi, iho menettää kiinteyttään ja veltostuu. Kollageenin vähentyminen näkyy myös selluliittina reisissä, pakaroissa ja käsivarsissa.

Moni on jo tiedostanut, että ruokavalio ja elämäntavat näkyvät iholla niin hyvässä kuin pahassakin. Niinpä esimerkiksi Aasiassa kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja sisältä ulospäin -filosofia on ollut trendi jo pitkään. Nyt lähestymistapa on alkanut vakiinnuttaa paikkansa myös suomalaisten naisten ihonhoidossa.

Kliinisillä tutkimuksilla on osoitettu, että hydrolysoitu kollageeni eli tiettyyn peptidimuotoon pilkottu kollageeni madaltaa ryppyjä ja lisää ihon kimmoisuutta. Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen ainoa vaikuttava aine on juuri samainen kollageenihydrolysaatti.

Kollageenipeptidien rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin ja siksi peptidit eivät aiheuta allergisia reaktioita. Lisäksi tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Ihon oma kollageenituotanto alkaa hiipua täytettyäsi 30 vuotta. Ihon kimmoisuutta on kuitenkin mahdollista ylläpitää Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen avulla.

Alle 40-vuotiaat kiittävät vaivattomuutta

Heli, 39, kertoo olevansa aivan rakastunut The Solution™ -kollageenivalmisteeseen. Hän on huomannut ihonsa olevan paljon kirkkaampi, raikkaampi ja kuulaampi kuin ennen tuotteen käytön aloittamista.

− Täytän pian 40 vuotta ja ihoni näyttää hyvältä. Tuote on auttanut tosi paljon! Tuntuu, että se on silottanut myös reisiä. Kaikki muut kollageenituotteet on nyt unohdettu. Tämä on loistava tuote, suosittelen!

31-vuotias Piia myöntää aluksi epäröineensä tuotteen hankkimista. Tulosten lisäksi helppous vakuutti hänet kuitenkin niin, että nykyisin hän käyttää tuotetta säännöllisesti.

− Tuotetta on helppo käyttää − lisään sen aamulla vesilasiin, annan liueta ja juon aamupalan yhteydessä. Tuote ei maistu miltään, joten sen makua ei tarvitse peitellä. Helppoa ja toimivaa! Ihoni on kauttaaltaan muuttunut tasaisemmaksi ja kimmoisammaksi. Tykkään myös siitä, että tuotteet lähetetään suoraan kotiin kerran kuukaudessa.

Vaivattomuutta kiittelee myös 38-vuotias Noora. Hän päätti testata The Solution™ -kollageenivalmistetta sosiaalisessa mediassa seuraamansa vaikuttajan saamien positiivisten kokemusten innoittamana.

− Olen positiivisesti yllättynyt ihoni kimmoisuudesta ja erosta joka näkyi jo muutaman viikon käytön jälkeen. Jopa kosmetologini ihmetteli eroa. Kollageeni on helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Se sopii hienosti ja helposti kiireisen, ruuhkavuosia elävän naisen rutiineihin. Olen ihan koukussa, mutta hyvässä koukussa!

Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmiste on neutraalin makuinen ja se on helppo sekoittaa esimerkiksi veteen. Näin iho saa kosteutuksen lisäksi kaipaamaansa kollageenia.

Tarjous sinulle, Terve.fi:n lukija!

Liittyessäsi nyt Oslo Skin Labin jäseneksi, saat 50 %:n alennuksen ensimmäisestä The Solution -kollageenijauhepakkauksesta. Pakkauksen hinnaksi jää vain 28,45 € (norm. 56,90 €).

Jäsenenä saat jatkuvan 30 %:n alennuksen kaikista seuraavista lähetyksistä.

Jäsenenä saat uuden pakkauksen joka neljäs viikko. Yksi pakkaus sisältää 28 annosta.

Tilaa tästä käyttämällä alekoodia TERVE

Ei sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa. 14 päivän täysi palautusoikeus. Ilmainen toimitus.

Yli 50-vuotiaat arvostavat luonnonmukaista vaihtoehtoa

Kauneudenhoidon ammattilainen, 57-vuotias Tiiu, on käyttänyt The Solution™ -kollageenivalmistetta jo kaksi vuotta. Tuotetta hän päätti kokeilla kuulemiensa suositusten perusteella. Kiitosta hän antaa tutustumistarjoukselle, jonka ansiosta tilauspäätös oli helppo tehdä.

− Minulla on työni puolesta kokemusta upeista kollageenivoiteista, mutta tämä sisäisesti käytettävä tuote on vailla vertaansa. Ihon tasaisuuden ja kimmoisuuden lisääntymisen huomaa kolmessa viikossa. Lisäksi tuote ei maistu ja se on helppo sekoittaa mihin tahansa, itse laitan kollageenivalmisteen jogurtin ja marjojen sekaan iltaisin. Pidän myös siitä, että tuote tulee postissa kotiin juuri, kun edellinen erä on loppumassa − helppoa, mukavaa ja tehokasta. Suosittelen!

Tiiun ikätoveri Maria on käyttänyt kollageenivalmistetta jo lähemmäs kolme vuotta.

− Ajattelin että kokeilen, että ei tämä varmasti toimi. Mutta pakko myöntää, että ihoni tuntuu ja näyttää nuoremmalta, ryppyjäkin tosi vähän. Harkitsin aiemmin pistettäviä täyteaineita, mutta nyt olen unohtanut ne jo täysin.

Liisa, 58, kertoo hänkin epäilleensä, voiko nuorekkaamman ihon saavuttaminen oikeasti olla näin helppoa ja vaivatonta. Uteliaisuus vei kuitenkin voiton.

− Huomasin vaikutuksen käytettyäni jonkin aikaa tuotetta. Esimerkiksi kaulastani näki rypyt todella hyvin, kun ihoni on kaiken lisäksi ohut. Rypyt kuitenkin hävisivät, kun käytin tuotetta! Jätin käytön hetkeksi, jotta näin miten käy, kun olen ilman − rypyt alkoivat palata. Aloitin käytön siis uudestaan ja rypyt hävisivät jälleen. Vaikutus on tapahtunut koko kehossani. Myös ystäväni ovat huomanneet muutokset ja kehuneet ihoani. He ovat kysyneet, jotta mitä olen tehnyt, kun ihoni on niin hyvä. Olen vastannut, että muutoksen takana on The Solution™ -kollageenivalmiste. Kiitos tuotteelle, Liisa kiteyttää monen tyytyväisen käyttäjän ajatukset.

Kommentoi »