Terve.fi

Esileikki on askel parempaan seksiin

Esileikki on askel parempaan seksiin
Miehet eivät yleensä ota esileikkiä leikkinä, vaan työnä, joka takaa itse aktin. Journal of Sex and Marital Therapyssa julkaistu tutkimus kuitenkin kertoo, että 60 prosentille amerikkalaisnaisista esileikki oli seksin parasta antia. Vielä tuoreempi Mens’s Healthin tekemä kysely ja siihen osallistuneet 1900 naista sanovat samaa: kaksi kolmasosaa naisista piti nautinnollista esileikkiä todella tärkeänä tai jopa olennaisena orgasmin saamiselle.
Julkaistu 26.6.2012

Kannattaa siis vielä miettiä, haluatko hypätä suoraan sinulle nautinnollisimpaan hetkeen.

Kun mies haluaa suoraa toimintaa, naiset … noh, ovat naisia ja haluavat virittyä oikeaan tunnelmaan. Ja silloin sinun ei auta kuin lähteä mukaan leikkimään. Tässä siis muutamia esileikkivinkkejä, jotka pohjaavat Men’s Healthin kyselyn tuloksiin.

1. Vapauta hänen mielensä

Kyselyn mukaan 53 prosenttia naisista on sitä mieltä, että esileikissä miehen kuuluu rohkaista naista ja saada hänet ajattelemasta muuta. Yritä saada hänen ajatuksensa pois töistä tai kotiaskareista. Kehu hänen kauneuttaan ja seksikkyyttään. Katso häntä silmiin. Muista myös tämä: yli puolet kyselyyn vastanneista kertoi tykkäävänsä tuhmista tekstareista, joten lirkuttele ja sovi treffit työpäivän jälkeen.

2. Sekoita!

Jos seksiin hypätään heti ilman muita seksuaalisia tekoja (suutelua, seksileluja, suuseksiä, hierontaa jne), nainen ei saa niin helposti orgasmia. Kyselyn mukaan viittä (5) eri seksuaalista temppua viime seksikerrallaan harrastaneista naisista orgasmin sai 89 prosenttia. Keskustelkaa sängyssä ja kevennä tunnelmaa, sillä kolmasosa naisista fantasioi esileikin aikana asioista, joita he eivät uskalla ehdottaa. Jatka naisesi kropan kehumista, sillä se antaa hänelle itsevarmuutta ja auttaa häntä vapautumaan.

3. Anna esileikille aikaa

On sinänsä yllättävää, että Men’s Healthin kyselyyn vastanneet sekä miehet että naiset kertoivat saavansa vähemmän esileikkiä kuin he haluaisivat. Keskimääräinen kesto esileikille oli noin 18 minuuttia, joka on siis liian lyhyt aika. Edetkää rauhallisesti, jotta luonnolliset liukasteet ilmaantuvat. Anna esileikille siis kunnolla aikaa äläkä hätäile, sillä hyvää kannattaa odottaa.

Lähde: Men´s Health Magazine

Kommentoi »