Kauneus ja Terveys

Energinen skorpioni rakastaa syvästi

Energinen skorpioni rakastaa syvästi
Julia Robertskin on sellainen, samoin Janina Frostell, Matti Vanhanen ja Hjallis Harkimo. Skorpioneja (23.10.-23.11.) nimittäin kaikki tyynni, kertoo Satu Ruotsalaisen kirjoittama Parisuhdeastrologiaa (WSOY 2006).
Julkaistu: 25.6.2015

Skorpionia sanotaan eläinradan mystisimmäksi merkiksi, jonka hyviä puolia ovat muun muassa syvällisyys, tunteellisuus, jännittävyys, seksuaalisuus ja energisyys. Huonoihin puoliin taas luetaan esimerkiksi kriittisyys, pisteliäisyys, manipuloiminen ja itsepäisyys.

Voisiko olla niin, että rakkaudessa hyvät ja huonot puolet limittyvät ja lomittuvat? Voisiko pisteliään skorpionin itsepäisyys olla joskus myös kelpo ominaisuus – ainakin jos rakkauskumppanina tai suhteen toisena osapuolena on toinen yhtä kovakalloinen tyyppi?

Tiedä häntä, mutta skorpionia kuvaillaan myös sanoilla, joissa kuvastuu tunne-elämän kuohunta: skorpparin pinnan alla uhkuu kiehuva tulivuori. Tämä saattaa viitata myös seksiin. Ruotsalaisen kirjassa kuvaillaan, että seksuaalinen kontakti skorpparin kanssa jää varmasti mieleen loppuelämäksi.

Skorpioni tyydyttää tai tukahduttaa 

Skorpparin sanotaan haluavan yhdistyä kumppaniinsa monin tavoin: ja kuten Ruotsalainen kirjoittaa, tämä saattaa olla kumppanin mielestä joko tyydyttävää tai tukahduttavaa.

Netin syövereissä skorpparia kuvaillaan myös aistilliseksi ihmiseksi, joka rakastaa rajusti ja intohimoisesti (Uniluoto.com).Toisaalla taas kerrotaan, että skorpioni on rakkaudessa intohimoinen ja kumppanilleen omistautuva – ja odottaa ymmärrystä ja vastavuoroisuutta myös kumppaniltaan (Horoskooppimerkit.info).

Ruotsalaisen kirja kertoo, että tämä eläinradan mystinen merkki osaa rakastaa syvästi – ja vaativastikin. Kun oikea kumppani löytyy, hän voi olla hyvin uskollinen ja periaatteellinen.

Muuten, Jodie Foster ja Pablo Picassokin ovat skorpioneja.

Kommentoi »