Kauneus & Terveys

Bra-volution! Näin löydät juuri sinulle sopivat rintaliivit: 5 vinkkiä ja Lindexin ratkaisu

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Lindex
Bra-volution! Näin löydät juuri sinulle sopivat rintaliivit: 5 vinkkiä ja Lindexin ratkaisu
Lindexin Bra-volution tekee rintaliivien ostamisesta yksinkertaista. Kun kerran löydät sinulle sopivan mallin, paina nimi mieleen. Voit luottaa siihen, että mallin koko ja muoto on sama myös jatkossa.

Rintaliivien ostaminen voi olla myös positiivinen kokemus! Varaa ostoksille tarpeeksi aikaa, pyydä myyjältä apua ja suhtaudu avoimin mielin. Myymäläpäällikkö Rama Jesar antaa viisi vinkkiä rintaliivien ostamiseen. Hän työskentelee Lindex Lingerie -konseptimyymälässä, joka sijaitsee Helsingin keskustan Stockmannilla, joka on erikoistunut alusvaatteisiin.

Askel 1. Mieti, mitä haluat liiveiltäsi

Tarvitsevatko rintasi paljon tukea? Haluatko toppaukset vai et lainkaan toppauksia? Entä haluatko kaarituet vai et? Lindexin rintaliiviopas auttaa alkuun jo ennen kuin lähdet ostoksille. Kokosi saaattaa kuitenkin vaihdella eri merkeissä ja malleissa, joten sovita liivejä aina, jos et tiedä varmasti, että merkki ja malli on sama kuin vanhoissa liiveissäsi.

Askel 2. Varaa aikaa rintaliivien ostamiseen

Kaikissa Lindexin myymälöissä saat apua asiantuntevalta myyjältä. Lindexillä on myös ilmainen personal shopper -palvelu, johon voit varata ajan lähimmästä myymälästä, kun sinulle sopii.

Askel 3. Sovita rintaliivejä rauhassa ja ole avoimin mielin

Liivien istuvuuteen vaikuttaa aina oikean koon lisäksi vartalon ja rintojen malli. Kaikki kuppimallit eivät sovi kaikille, vaikka koko olisikin oikea. Siksi kannattaa sovittaa myös sellaisia malleja, jotka eivät ensi katsomalla näytä sinulle sopivilta.

Askel 4. Tästä tiedät, että rintaliivit ovat sopivat

Kiinnitä liivi uloimpaan hakaseen. Kun liivi on sopiva, kaari pysyy rinnan alla, ja liivi on kauttaaltaan vaakatasossa eikä esimerkiksi nouse selästä ylös. Muista säätää myös olkaimet oikeaan tasoon sovittaessasi. Tiedät, että liivi ei ole liian kireä eikä liian löysä, kun saat ujutettua sen alle kyljen kohdalta 2–3 sormea, ja liivit tuntuvat päällä mukavilta ja istuvat hyvin. Tarkista myös liivin rinnakkaiskoot. Ne voivat vaihdella eri malleissa. Eli jos yhdessä mallissa kokosi on 75 C, se voi olla toisessa mallissa 80B tai 85A.

Askel 5. Paina liivimallin nimi mieleen!

Kun kerran löydät sopivan mallin, voit jatkossa tilata sen mieleisessäsi värissä tai kuosissa netistä tai ostaa myymälästä sovittamatta. Lindex lupaa, että samalla mallilla on sama istuvuus myös jatkossa. Näin rintsikoiden ostamisesta tulee yksinkertaista!

Lindexin Bra-volution-mallistosta löydät 13 liivimallia, jotka eivät muutu sesongeittain. Vain materiaalit ja sävyt vaihtuvat. Kun siis löydät kerran sopivat liivit, voit ostaa niitä jatkossa myös netistä, sillä tiedät, että koko pysyy samana. On hyvä muistaa, että jos paino vaihtelee, myös rintojen koko muuttuu.

Bra-volution-mallistossa on jokaiselle jotakin

Kun haluat kohottaa rintoja

Mallistossa on kolmen eri tason push up -rintaliivejä. Tease- ja Dream-malleissa on 1-tason kohotus. Rebel-mallissa 2-tason ja Wow-mallissa 3-tason push up.

Kun et halua kaaritukia

Ohuesti topatut Charm, Flirt ja Desire ovat kaarituettomia liivejä.

Kun et halua toppausta

Mallit Appeal ja Attract ovat kokonaan toppauksettomia. Molemmissa on puolipeittävä kuppi.

Kun haluat tukea rinnoille

Kun rinnat ovat raskaat, Bra-volution-mallistosta sopivat parhaiten Amaze, Diva ja Love. Myös kaarituettomassa Desire-mallissa on kuppeja F:ään asti.

Haluatko peittävän, puolipeittävän vai matalan kupin?

Kupin peittävyydelläkin on kolme eri tasoa, low, midi ja full. Esimerkiksi t-paitaliiveistä Adore on kupiltaan matala, Love puolipeittävä ja Diva peittävä. Tutustu kaikkiin Bra-volution-malleihin.

Lindexin verkkokaupasta löydät hakemiston avulla myös rintaliivit tarkoituksen mukaan. Voit hakea esimerkiksi MOM-malliston äitiysliivejä tai proteesiliivejä.

Lindexin valikoimasta löydät myös tarpeelliset lisäasusteet, kuten ympäryksen jatkopalan tai silikonit olkainten alle.

Julkaistu: 3.5.2018
1 kommentti