Kauneus & Terveys

Aurinkovoide pelastaa kesän - parhaat aurinkovoiteet

MAINOS

Aurinkovoide antaa iholle suojaa liialliselta auringon UV-säteilyltä. Aurinkovoiteita löytyy eri ihotyypeille ja alueille. Poimimme omat suosikkimme, joiden joukosta löydät aurinkovoiteen lisäksi aurinkosuojasuihkeen, emulsion sekä suojavoiteen ja aurinkosuihkeen myös lapsille. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

10 aurinkovoidetta kasvoille ja vartalolle

1. Aurinkovoide kaikille ihotyypeille

Dry Touch Sun Care Cream Spf 50+ Face 50 ml
Ellos
Tasaisesti ihoon sulautuva aurinkovoide kasvoille. Kosteuttaa ja suojaa ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta. Antioksidanttinen aurinkosuoja, jossa on erittäin korkea suojakerroin, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, kaikissa olosuhteissa. Ei tunnu tahmealta, tekee ihosta mattapintaisen. Eksoottinen tuoksu. Sisältää muun muassa Clarinsin ainutlaatuisen monitehoisen suojan. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle ennen auringolle altistumista. Lisää voidetta joka toinen tunti, erityisesti uinnin jälkeen. Levitä Clarins After Sun -voidetta kasvoille ja vartalolle auringolle altistumisen jälkeen, niin rusketuksen kesto pitenee ja ihon kunto paranee.
26 €

2. Kevyt aurinkovoide herkälle iholle

SPF 30 Mineral Sunscreen Face
KICKS
Erittäin kevyt miltei näkymätön täysin mineraalipohjainen aurinkosuoja. Äärimmäisen miellyttävä tuote herkällekin iholle. Hellävarainen tuote soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysiholla.
21,75 € 29 €

3. Aurinkosuojapuikko, joka antaa tehokkaan suojan

Eight Hour Cream Targeted Sun Defense Stick SPF 50
KICKS
Eight Hour Cream® Targeted Sun Defense Stick SPF 50 -puikolla voi suojata auringolle erityisen alttiita kasvojen alueita kuten huulia nenää korvalehtiä ja arpia.
18,75 € 25 €

4. Aurinkovoide paljon liikkuvalle

Sun Makeup BB creme sport light 30 ml
Ellos
Shiseido yhdistää kauneuden ja aurinkosuojan tässä Sport BB -voiteessa. SPF 50 tarjoaa täydellisen aurinkosuojan ja ainutlaatuinen Shiseido WetForce -teknologia tekee tuotteesta entistäkin tehokkaamman ja vedenkestävämmän sen tullessa kosketukseen hien ja veden kanssa. Sisältää nyt myös Quick Dry Technology -teknologian sinulle, joka liikut paljon. Kosteuttaa, suojaa UV-säteilyltä ja antaa terveen ihon. Pitää ihon kuivana ja hiettömänä.  Tekninen tuoksu, joka neutraloi hienhajua. Kompakti ja kätevä pullo on helppo ottaa mukaan treeni- tai käsilaukkuun. Sopii hyvin käytettäväksi rannalla, auringossa urheillessa tai vain värillisenä aurinkosuojana.
41,9 €

5. Tehokas aurinkovoide kasvoille ja vartalolle, joka sopii myös lapsille

Lait Solaire SPF 50 Sun Cream
KICKS
Lait Solaire SPF 50 on aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Lait Solaire suojaa tehokkaasti auringolta (UVA & UVB) ja kosteuttaa samalla ihoa.
21,75 € 29 €

6. Aurinkosuojasuihke vartalolle

Ambre Solaire Clear Protect Spray SPF 20, 200 ml
Ellos
Aurinkosuojasuihke, suojakerroin SPF 20. Älä käytä kasvoille. Levitä ennen auringossa oleskelua runsas kerros tasaisesti kaikkialle, anna kuivua ja lisää toinen kerros (liian vähäinen määrä tuotetta antaa vähäisemmän suojan). Lisää usein, varsinkin jos uit tai hikoilet. Vältä tuotteen kosketusta tekstiilien kanssa. Liiallinen auringossa oleskelu on terveysriski. Tuote ei suojaa 100%:sesti auringolta.
12 €

7. Kosteuttava after sun -emulsio

Silky Bronze After Sun Repair Emulsion
KICKS
Anti-ageing after-sun emulsion joka välittömästi kosteuttaa ja rauhoittaa auringolle altistunutta ihoa.
77,28 €

8. Kevyt ja kosteuttava after sun -emulsiovoide

Bronze Ultra Fresh Monoi After Sun
KICKS
Kosteuttava ja ihoa rauhoittava emulsiovoide auringonoton jälkeen. Pidentää rusketuksen kestoa ja kevyeltä tuntuva koostumus antaa iholle heti raikkaan tunteen.
34,87 € 46,5 €

9. Aurinkosuihke lapsille

Sun Kids Sensitive Protect Spray SPF50+
KICKS
14,25 € 19 €

10. Raikas ja helposti levittyvä auringonsuojavoide lapsille

Tearless Kids SPF 50
KICKS
Lancaster Sun Kids on suunniteltu erityisesti lapsille. Hieman läpikuultava koostumus helppo levittää ei tahmaa ja tuoksuu raikkaalle.
24,67 € 32,9 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä.

Mitä mainoslinkit oikein tarkoittavat? Lisätietoa mainoslinkeistä.

Julkaistu: 11.6.2019