Kauneus

7 vinkkiä täydellisiin huuliin

Huulipuna piristää ilmettä ja tuo huuliin täyteläisyyttä. Jos haluat korostaa huuliesi parhaita piirteitä ja saada huulimeikistäsi mahdollisimman kestävän, kannattaa lukaista alla olevat vinkit upeaan huulimeikkiin.

Teksti Suvi Vinblad
Kuvat Thinkstock
25.6.2015

Oikea sävy löytyy ikenistäsi 

Jos olet epävarma siitä, mikä vaaleanpunaisen sävy sopii huuliisi parhaiten, riittää, kun hymyilet ja vilkaiset peiliisi: ikeniesi sävy vastaa sinulle täydellisesti sopivan vaaleanpunaisen huulipunan sävyä. Yhtään vaaleampi sen ei tarvitse olla.

Nudesävyä puuterilla 

Aloita huulimeikin tekeminen hennolla vaaleanpunaisella huulipunalla, jonka päälle pölytät läpikuultavaa puuteria. Puuteri tuo nudemeikkiisi mattamaisen vaikutelman.

Korosta amorinkaarta peitepuikolla 

Illuusion korkeista amorinkaarista voi luoda huulia rajaamattakin: levitä peitepuikkoa amorinkaaren keskellä olevaan uraan ja tasoita hyvin.

Kestoa kynästä 

Saadaksesi värin kestämään huulillasi koko illan ajan, väritä koko huulesi huulipunan sävyisellä huultenrajauskynällä ennen punan levittämistä. Tarvittaessa voit pyöräyttää kynän kärkeä kämmenelläsi, jotta terävä kärki tylsistyy hieman ja jäljestä tulee pehmeämpi.

Hohtoa kullasta 

Voit muutta minkä tahansa huulipunan sävyn uudeksi ja hohtavaksi yhdellä huulikiillolla: pyyhkäise huulipunan päälle ohuesti kultaista huulikiiltoa. Kultainen kiilto muuttaa värin kuin värin hetkessä lämpimämmän sävyiseksi.

Oikea sävy esiin meikkivoiteella 

Harvoin huulipunan sävy on tismalleen sama puikossa kuin huulilla ollessa. Jos haluat tuoda huulille juuri puikossa säkenöivän sävyn, pohjusta huulesi meikkivoiteella. Näin voit aloittaa punaamisen ikään kuin tyhjältä kankaalta. Meikkivoiteen päälle punattu lopputulos on lähempänä purkissa näkemääsi sävyä.

Pussaa liiat punat paperiin 

Saat huulimeikkiisi lisää kestävyyttä, kun huulipunaa levitettyäsi painat ylimääräisen värin nukkaamattomaan paperiin. Toista huulipunan levittäminen ja poista ylimääräinen puna vielä kerran. Huultesi ylimääräinen rasva jää paperiin ja punasta huulillasi tulee luonnollisemman sävyinen ja kestävämpi.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi