Kauneus & Terveys

6 tarpeellista kauneuskikkaa


Liian usein kosmetiikkatuotteiden lupaukset ovat tyhjiä, ja lopputuloksena on vain pettymys ja edessä uuden tuotteen kokeilu. Mutta tiesitkö, että voit ehostaa hyviä puoliasi myös näillä helpoilla kikoilla, jotka Daily Mail on listannut?
Kuvat Thinkstock

1. Tuuheammat ripset 

Laita ripsiväri ennen mitään muuta silmämeikkiä. Saadaksesi ripsistäsi todella tuuheat nosta silmäluomi kunnolla ylös ennen ripsivärin laittamista. Pitele ripsiharjaa vaakasuorassa ja harjaa ripsien läpi. Käytä sitten harjan päätä saadaksesi värin myös ripsien juuriin ja latvoihin.

2. Silmäryppyjen peittäminen 

Ennen kuin levität meikkivoidetta, piirrä valokynällä iso täplä silmän ulkosyrjään. Levitä täplää hellästi sormellasi kohti silmäkulmaa.

Saadaksesi silmäsi näyttämään vielä nuoremmilta, piirrä kolme pientä täplää silmän sisäsyrjään ja taputtele niitä sormillasi levittääksesi värin tasaiseksi.

3. Kulmien kohotus 

Tätä varten tarvitset vakaan käden. ”Avaa” silmän aluetta peukalolla ja etusormella, jotta voit vetää kulmakarvavahalla hyvin ohuen viivan kulmakarvan alle seuraten sen luonnollista kaarta. Käytä pitkävartista harjaa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Seuraavaksi täytä mahdolliset kolot kulmakarvapuuterilla. Käytä tummempaa sävyä kulmakarvan reunaan ja vaaleampaa kulmakarvan ulkopuolelle. Levitä puuteri harjalla, sillä siten saat aikaan luonnollisemman lopputuloksen kuin siveltimellä.

4. Kirkkaan silmät 

Hankkiudu eroon tummista silmänalusista välittömällä hehkulla. Levitä keskisormellasi erittäin paksua meikkivoidetta silmän alle. Kun taputtelet hellästi, se pysyy pidempään paikallaan.

5. Peitä hymyrypyt 

Monia naisia häirisevät rypyt, jotka kulkevat nenästä suuhun hymyillessä. Näitä voi pehmentää käyttämällä tavallista meikkivoidetta ja sen jälkeen piirtämällä häivytyskynällä kolme kissanviiksiä muistuttavaa viivaa nenän molemmille puolille, vastakkaiseen suuntaan kuin rypyt kulkevat. Voi kuulostaa hullulta, mutta tämä todella toimii!

6. Näin löydät täydellisen huulipunasävyn 

Tämä kuulostaa ehkä vielä hullummalta, mutta täydellisen huulipunasävyn löytää vertaamalla huulipunan väriä posken sisäpuolen ihoon – huulipunan värin pitäisi olla pari sävyä tummempaa kuin posken sisäpinnan.

Julkaistu: 25.6.2015