Kauneus ja Terveys

5 oudointa kynsilakkausta

5 oudointa kynsilakkausta
Oletko jo kuullut kupla- tai akvaariokynsistä? Kokosimme Instagramin jännittävimmät kynsitrendit. Vai ovatko ne yök?
Julkaistu: 16.8.2015

1. Akvaariokynnet

Läpinäkyvän kynnen sisällä lilluvat kimalteet tuovat mieleen akvaarion – onneksi ilman kaloja kuitenkin. Kahdesta rakennekynnestä muodostetaan kotelo, jonka sisään laitetaan vettä tai öljyä.

Joukkoon ripotellaan erikokoisia kimalteita, ja kynnen pinta koristellaan näyttävästi. Sormia liikutellessa kimalteet liikkuvat kynnen sisällä hauskasti.

2. Räpyläkynnet 

Mitä todennäköisemmin ankan räpylästä inspiraationsa saaneilla rakennekynsillä on ainakin leveyttä. Laaja pinta-ala mahdollistaa yksityiskohtaisempien koristelujen tekemisen.

Räpylärakennekynsiä laitetaan myös varpaankynsiin. Kiinnostavaa onkin, minkälaiset räpylävarpaat mahtuvat kenkiin tai miten sormia leveämmillä kynsillä pärjätään tarkkuutta vaativissa asioissa.

3. Kuplakynnet

Purkkapalloja muistuttavien rakennekynsien tarkoituksena on saada kynnet kirjaimellisesti pomppaamaan esiin sormista. Pallomainen muoto korostaa voimakkaasti sormenpäitä.

Kuplakynsien tekoon tarvitaan taitava kynsiteknikko. Pyöreys saadaan aikaiseksi rakentamalla akryylimassalla kynnen keskelle pyöreä muoto madaltamalla massaa reunoja kohti tai piilottamalla kuplan korkeimman kohdan alle muovinen pallo.

4. Huulipunakynnet

Unohtakaa tavalliset suoraksi, pyöreiksi tai mantelinmuotoiseksi viilatut kynnet. Viistoiksi viilatut kynnenkärjet näyttävät kohtalokkailta, jopa vaarallisilta.

Huulipunan muotoa matkivat kynnet voi viilata omiin tai rakennekynsiin.

5. Piilokynnet

Erikoisista kynsitrendeistä neutraalein on piilolakkaus. Sen ideana on lakata tai koristella myös kynnen sisäosa. Trendi toimii parhaiten, kun sisäosan koristelee pienillä timanteilla tai lakkaa sen eri värillä kuin kynnen päälliosan.

Käden kämmenpuolen kääntäessä kynnen alta paljastuu näyttävä yllätys. Piilolakkaus vaatii onnistuakseen sormenpäitä pidemmät kynnet ja valtavasti töitä.

Mikä näistä kynsitrendeistä on suosikkisi tai inhokkisi? 

Kommentoi »