Kauneus ja Terveys

5 mahtavaa alle 10 euron tuotetta

5 mahtavaa alle 10 euron tuotetta
5-10 eurolla saa hyviä meikkejä ja vartalovoiteita. Valitsimme 5 erinomaista ja edullista tuotetta. Kympin kulmaväri pärjää kalliimmillekin kulmatuotteille.
Julkaistu: 29.8.2018
Mahtava monitaituri on jauhedödö, joka toimii myös tuuhentavana hiuspuuterina. Maissitärkkelys ja ruususavi pitävät kainalot kuivina ja estävät hajua. Olivia Kleinin Dry Deo 7,90 e.
Tehokas vartalokuorinta pehmentää. Tiivis voide pysyy hyvin iholla, tuoksuu raikkaalta eikä kuivata ihoa. 88 % raaka-aineista on luonnollisia! Lumenen Lähde Body Scrub 9,90 e.
Helppo kulmatuote sopii sekä luonnolliseen että näyttävään tyyliin. Se tilkitsee aukot, tuo väriä ja pysyy. 8 sävyä. NYX Professional Makeupin Build'em Up -kulmapuuteri 9,90 e.
Todella tehokas hoitovoide sopii vartalolle ja kasvoille. Se on ihanan täyteläistä mutta imeytyy oikeasti nopeasti. Nivea Caren Intensive NourishmentQuick Absorption 6 e.
Hintaansa ylellisempi käsivoide kosteuttaa kädet ilman tahmeaa tunnetta. Hyväntuoksuinen voide lupaa myös vahvistaa kynsiä. Urtekramin Morning Haze Hand Cream 5,30 e.
Kommentoi »