Terveys

104. kerta seksiä toden sanoo

Tuoreen tutkimuksen mukaan keskiverto pariskunta harrastaa seksiä noin 104 kertaa ennen kuin nainen tulee raskaaksi, uutisoi Daily Mail.

18.8.2010 Terve.fi

First Response -perhesuunnittelukeskuksen tutkimuksestailmeni, että naisella kestää keskimäärin noin puoli vuotta tulla raskaaksiensimmäistä kertaa, kun hän rakastelee noin neljä kertaa viikossa.Tutkimuksessa myös todettiin joka kymmenennen naisen olevan niin halukasraskautumaan, että he ovat soittaneet miehensä kotiin töistä ovulaation aikaan.

Tästä huolimatta noin 70 prosenttia 3000 tutkitusta naisestatoivoi, että lapsi siitettäisiin rakkaudella ja spontaanisti sen sijaan että setapahtuisi “pakon edestä”.

- Seksin harrastaminen 104 kertaa ennen kuin raskaustapahtuu, kuulostaa aika paljolta mutta kuten sanotaan, harjoitus tekeemestarin, totesi keskuksen lääkäri Mike Smith.

Smithin mukaan on syytä kuitenkin muistaa, että raskaaksivoi tulla ensimmäiselläkin kerralla. Jos tarkoituksena ei siis ole tulla raskaaksi, kannattaa tarpeellisestaehkäisystä pitää huolta.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että kaksi kolmasosaa naisista tuliraskaaksi huomattavasti nopeammin kuin he kuvittelivat. Vaikka useimmat naisetolivat valmiita antamaan luonnon hoitaa raskaaksi tuleminen, osa halusimäärätietoisesti tulla raskaaksi haluamallaan hetkellä. Noin neljäsosatutkituista myönsi seksin muuttuneen tylsäksi perheen perustamisyritystenjälkeen.

Suuri yllätys oli, että noin 10 % naisista kertoipositiivisesta raskaustestin tuloksesta omille vanhemmilleen ennen puolisoaan.

Katso Helistin.TV -video:

Lue lisää:

Lapset tehdään kohta ilman seksiä

Helppoja tapoja lisätä hedelmällisyyttä

Hedelmällisyys heikkenee nuorilla naisilla ja kasvaavanhemmilla

Keskustele:

Odottajat!!! Onko teillä neuvoja raskaaksi tulemiseen!

Kolmikymppiset yrittäjät, missä mennään??

Lapset tehdään kohta ilman seksiä

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi