Terve.fi

104. kerta seksiä toden sanoo

104. kerta seksiä toden sanoo
Tuoreen tutkimuksen mukaan keskiverto pariskunta harrastaa seksiä noin 104 kertaa ennen kuin nainen tulee raskaaksi, uutisoi Daily Mail.
Julkaistu 18.8.2010

First Response -perhesuunnittelukeskuksen tutkimuksestailmeni, että naisella kestää keskimäärin noin puoli vuotta tulla raskaaksiensimmäistä kertaa, kun hän rakastelee noin neljä kertaa viikossa.Tutkimuksessa myös todettiin joka kymmenennen naisen olevan niin halukasraskautumaan, että he ovat soittaneet miehensä kotiin töistä ovulaation aikaan.

Tästä huolimatta noin 70 prosenttia 3000 tutkitusta naisestatoivoi, että lapsi siitettäisiin rakkaudella ja spontaanisti sen sijaan että setapahtuisi “pakon edestä”.

- Seksin harrastaminen 104 kertaa ennen kuin raskaustapahtuu, kuulostaa aika paljolta mutta kuten sanotaan, harjoitus tekeemestarin, totesi keskuksen lääkäri Mike Smith.

Smithin mukaan on syytä kuitenkin muistaa, että raskaaksivoi tulla ensimmäiselläkin kerralla. Jos tarkoituksena ei siis ole tulla raskaaksi, kannattaa tarpeellisestaehkäisystä pitää huolta.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että kaksi kolmasosaa naisista tuliraskaaksi huomattavasti nopeammin kuin he kuvittelivat. Vaikka useimmat naisetolivat valmiita antamaan luonnon hoitaa raskaaksi tuleminen, osa halusimäärätietoisesti tulla raskaaksi haluamallaan hetkellä. Noin neljäsosatutkituista myönsi seksin muuttuneen tylsäksi perheen perustamisyritystenjälkeen.

Suuri yllätys oli, että noin 10 % naisista kertoipositiivisesta raskaustestin tuloksesta omille vanhemmilleen ennen puolisoaan.

Katso Helistin.TV -video:

Lue lisää:

Keskustele:

Kommentoi »