Vuoden 2016 kymmenen parasta meikkiä

Vuoden 2016 kymmenen parasta meikkiä
Kauneus ja Terveys -lehden toimitus valitsi 10 vuoden parasta meikkituotetta. Meikit äänestettiin vuoden 2016 lanseeratuista uusista kauneustuotteista.
Julkaistu 28.12.2016

Vuoden paras luomiväri

Nyx Professional Makeup The Ultimate Shadow Palette. 16 sävyä yhdessä pakkauksessa on hyvä saavutus. Värit ovat laadukkaita, hyvin pysyviä ja helppokäyttöisiä. Hinta 21,90 e.

Vuoden paras ripsiväri

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Fatale black. Tuuhentaa, pidentää ja paksuntaa. Pysyy koko päivän ja lähtee pestessä pois helposti. Hinta 13,90 e.

Vuoden paras meikkivoide

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation. Täydellinen meikkivoide: peittää virheet, tasoittaa ihon pinnan, antaa kasvoille hehkua – muttei liikaa – ja näyttää luonnolliselta. Tarjolla on kahdeksan eri sävyä. Hinta 63,70 e.

Vuoden paras korostustuote

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat Shimmering Dusk. Uusi ihmeellinen korostustuote, valonpisarat, joita levitetään esimerkiksi meikin päälle niihin kohtiin, joihin haluat katseiden kiinnittyvän. Hinta on 29,90 e.

Vuoden paras huulipuna

Urban Decay Vice Comfort Matte. Himmeäpintainen mattahuulipuna, joka ei kuivata huulia – toisin kuin mattapunat yleensä. Sävyjä on 23, ja tuote toimii kaikenikäisillä. Hinta 18,50 e.

Vuoden paras kulmaväri

YSL Couture Brow Palette Light to Medium. Setti sisältää kolme väriä, pinsetit ja siveltimen. Sävyt sopivat useimmille meistä. Näillä väreillä ja välineillä saa aikaan siistiä ja pysyvää jälkeä. Hinta 50,50 e.

Vuoden paras kynsituote

Treat Collection Gentle Nailpolish Remover Wipes. Kynsienpuhdistusliinat, jotka irrottavat värin siististi ilman hinkkaamista. Toimii hyvin myös tumman lakkauksen poistossa. Yksi liina riittää sormien ja varpaankynsien puhdistamiseen. Hinta 36 e/25 liinaa.

Vuoden paras peitevoide

Dior Fix It Colour 2-in-1 Prime & Colour Correct. Peitepukko, joka tasoittaa ihoa, näppylöitä, punaisuutta ja tummuutta. Peite- ja korostuspuikkoja on neljää eri väriä, joista valitaan ihon sävyn ja peitettävän kohdan värin mukaan oikea tuote. Hinta 42,80 e.

Vuoden paras rajauskynä

Rimmel Colour Precise Eyeliner. Silmänrajaustussi, jolla tumpelokaan ei voi epäonnistua. Rajausviivasta tulee ehjä joustavalla tussin kärjellä ja rajaus pysyy hyvin. Hinta 8,50 e.

Vuoden paras poskipuna

Lancôme Cushion Blush Subtil. Helppokäyttöinen, nestemäinen poskipuna. Sävyjä on kuusi. Hinta 45 euroa.

Kauneus ja Terveys -lehden tuomaristoon kuuluivat toimituspäällikkö Hanna Pesonen, toimituspäällikkö Mari Karsikas, toimitussihteeri Anna Kauhala ja päätoimittaja Ulla Veirto, jotka ovat työskennelleet kauneustoimituksissa yhteenlaskettuna yli 35 vuotta.

Tuotteista tarkasteltiin näitä ominaisuuksia: Koostumus.

Miten aine levittyy iholle ja pysyy paikallaan.

Sävyjen määrä ja laatu. 

Tuoksu ja maku.

Pakkauksen ja tarvikkeiden ulkonäkö ja toimivuus.

Hinnan ja laadun suhde toisiinsa. 

Lue myös:

Kommentoi »