10 kätevää meikkivinkkiä kestävään meikkiin

10 kätevää meikkivinkkiä kestävään meikkiin
Meikkivoide sulaa naamalle, puuteri paakkuuntuu ja ripsiväri varisee. Kuulostaako tutulta? Aamulla kasvoille levitetty meikki ei monestikaan näytä hyvältä enää iltapäivällä.
Julkaistu 25.6.2015

Dailyglow.com –sivusto listasi kymmenen näppärää vinkkiä, joita noudattamalla meikistä saa kestävän, näyttävän ja kauniin.

Raikkaat kasvot 

Vältä puuteroimasta kasvojasi joka kerta, kun korjailet meikkiäsi. Käytä puuterin sijasta imupaperia, jolla voit poistaa kasvoiltasi ylimääräisen kosteuden.

Oikea peitepuikko 

Valitse oikean värinen peitepuikko ihosi pohjavärin perusteella. Rusottavalle iholle värin tulisi olla vihertävä, kalpealle iholle lila tai pinkki ja tummalle iholle persikka.

Voidemaiset poskipunat 

Voidemaisilla poskipunilla saa luotua kasvoille terveen punaisen ja luonnollisen ilmeen. Levitä väri poskipäille sormien avulla pyörivällä liikkeellä. Vaaleaihoisten kannattaa käyttää persikan ja kullan sävyjä. Keskivaalealle iholle sopivat parhaiten korallin sävyt, kun taas tummalla iholla parhailta näyttävät malvan ja viininpunaisen sävyt.

Korostetut poskipäät 

Siveltyäsi kasvoillesi poskipunan, korosta poskipäitäsi esimerkiksi luonnonvalkoisella luomivärillä. Levitä väri sekä poskipunan ylä- että alapuolelle.

Aurinkopuuteri 

Levitä kullanpronssista aurinkopuuteria otsalle, poskille, nenälle ja leualle. Puuteri, jossa on valoa heijastavaa pigmenttiä, antaa iholle kauniin hohdon. Varo käyttämästä ihollesi liian tummaa aurinkopuuteria.

Hienostuneet ja seksikkäät silmät 

Tumma silmämeikki ei sovi kaikille, varsinkaan kovin vaaleaihoisille. Vaaleaihoisen kannattaa käyttää nuden tai kullan väristä luomiväriä ja rajata silmät mustan sijaan harmaalla.

Kauniisti rajatut luomet 

Epävakailla käsillä voi olla vaikea rajata silmät kauniisti. Saadaksesi aikaan tasaisen jäljen, tee rajauskynällä pieniä pisteitä ripsien juureen ja sen jälkeen yhdistä pisteet. Helppoa!

Pitkät ja tuuheat ripset 

Pitkät ja tuuheat ripset saat käyttämällä kahta eri ripsiväriä. Aloita pidentävällä ripsivärillä ja käytä sen jälkeen tuuheuttavaa. Näin saat ripsistäsi todella näyttävät!

Täyteläiset huulet 

Käytä kerran viikossa huulille tarkoitettua kuorinta-ainetta tai kosteaa hammasharjaa kiihdyttääksesi huulten verenkiertoa. Näin huulista tulee täyteläisemmät. Levitä kuorinnan jälkeen alahuulen keskiosaan kirkasta huulikiiltoa, joka heijastaa valoa ja saa huulet näyttämään entistä täyteläisimmiltä.

Kestävä huulipuna 

Jos haluat huulipunasi kestävän koko päivän, levitä se siveltimellä. Lisää huuliin sen jälkeen läpikuultavaa puuteria, jotta väri pysyy paikoillaan. Toista menetelmä pari kertaa, jotta huulesi säilyvät varmasti säteilevinä.

Kommentoi »