Terve.fi

10 faktaa peniksestä

10 faktaa peniksestä
Kun tarkastellaan sitä huomion määrää, jonka mies keskittää vyön alapuolelle, voisi olettaa, että mies tietää paljon asioita omasta peniksestään. Tämä ei kuitenkaan ole yleensä totta. Mies tietää usein perusasioita, mutta Men’s Health on nyt julkistanut uusia ja harvinaisempia faktoja, jotka voivat auttaa sinua.
Julkaistu 25.6.2012

1. Tupakointi lyhentää penistä sentillä. Erektio vaatii toimivan verenkierron, ja koska tupakointi huonontaa verenkiertoa, ei erektio ole pitkässä juoksussa yhtä jämäkkä kuin muilla.

2. Turvonnut eturauhanen voi aiheuttaa sekä erektiohäiriötä että ennenaikaisia siemensyöksyjä. Jos kärsit akuutisti jommasta kummasta vaivasta, käy tutkituttamassa eturauhasesi.

3. Keskimääräinen miehen orgasmi kestää kuusi sekuntia. Naisille vastaava kesto on 23 sekuntia. Siispä, jos naiset haluaisivat olla asiassa tasa-arvoisia, he tuottaisivat meille neljä orgasmia jokaista saamaansa kohden.

4. Vain joka neljässadas mies on tarpeeksi taipuisa antamaan itselleen oraalista tyydytystä. On kuitenkin todennäköistä, että kaikki 400 ovat joskus temppua yrittäneet.

5. On kahdenlaisia peniksiä. Osa on kasvajia (grower) ja osa on leuhkijoita (shower). Ensiksi mainitut ovat levossa normaalikokoisia tai pieniä, mutta erektiossa kasvavat moninkertaisiksi, kun taas jälkimmäinen näyttää isolta levossa, mutta ei juurikaan kasva erektiossa. Tästä eteenpäin suihkuvertailut voidaan siis jättää omaan arvoonsa.

6. Lehden mukaan keskimääräinen yhdyntä kestää mieheltä kysyttäessä kaksi minuuttia ja 50 sekuntia, kun taas naisten mielestä keskimääräinen aika on viisi ja puoli minuuttia. Mitä?

7. Koolla on väliä, mutta ei myytin mukaisessa merkityksessä, kertoo State University of New Yorkin tutkimus. Jos penis on hieman keskimääräistä pidempi, se yltää paremmin ”asettamaan siemennesteen”, niin hämmentävältä kuin se kuulostaakin.

8. Ahkerimmin penistään lienee käyttänyt (ei masturbaatioon) Tongan kuningas Fatefehi vuosina 1770-1784, jolloin kuningasta ”palveli” seitsemän neitsyttä päivässä – yhteensä 37 800 naista vuosien varrella.

9. Paremman näköisillä miehillä on parempaa spermaa. Espanjalaistutkimuksessa naisia pyydettiin valitsemaan kuvista parhaimman näköinen mies. Useimmiten naiset valitsivat miehen, jonka sperma oli parhaimman laatuista.

10. Penismurtuman yleisin syy on raivokas masturbointi. Olkaa varovaisia.

2 kommenttia