Uskallatko kokeilla tätä 80-luvun hittimeikkiä?


Kesän trendikkäin silmämeikki on sininen. Katso inspiroivat Instagram-lookit ja 7 parasta tuotetta!
Teksti Noora Hiltunen
Kuvat Elina Simonen

Usko tai älä, kirkas sininen on taas muodissa. Sininen silmämeikki ei ole pelkästään ruskeasilmäisten juttu. Oikealla sävyllä saat luotua raikkaan ja rohkean meikin. Muista pohjustaa luomet ennen meikkaamista, niin väri näyttää puhtaammalta ja pysyy kauniina luomella.

Kokeile tätä:

Runsaspigmenttinen NYX Professionals Makeupin Hot Singles Eyeshadow sävyssä Electroshock, 4,90 e.

Tee rohkeat rajaukset

Jos sinulla on rajoitetusti aikaa, saat silmiin nopeasti väriä pelkillä rajauksilla. Siipimäinen silmänrajaus eli winged eyeliner antaa ryhtiä silmille ja tuo asennetta katseeseen.

Älä huoli: saat korjattua harhavedot ja tarkennettua rajausta meikkivoiteeseen tai peiteväriin kastetulla huulipunasiveltimellä.

Linda Hallberg loi näyttävän lookin kirkkaansinisillä rajauksilla.

Tällä onnistut:

Linda Hallbergin Mood Crayons sävyssä Cool, 16 e.

Kokeile eri sävyjä

Sinisen vivahteissa löytyy valinnanvaraa. Aavistuksen laventeliin taittava väri on hempeä ja näyttää upealta myös kalpealla iholla.

Emilia Nummelin on loihtinut satumaisen laventelinsinisen smokey eye -meikin.

Luo hempeä meikki tällä:

Lancomen Ombre Hypnôse Mono I203 sävyssä Eclat De Bleuet, 37,70 e.

Yhdistele muiden luomivärien kanssa

Voit käyttää sinistä pelkästään alaluomella tuomaan väriä meikkiin. Sininen saa tehoa vastaväristään oranssista ja sen eri sävyistä.

Käytä runsaasti väriä

Jos innostut sinisestä, käytä vielä sinistä ripsiväriä ja rohkea merenneito-look on valmis! Vinkki: Aloita meikin teko silmistä ja laita muu kasvomeikki vasta sen jälkeen. Näin kariseva luomiväri ei sotke silmänalusia.

Molly Bee on laittanut myös kulmakarvat sävy sävyyn.

Tällä luot näyttävän lookin:

Tuuheuttava Yves Saint Laurentin Mascara Vinyl Couture sävyssä 5, 37 e.

Yhdistä pronssin ja persikan sävyihin

Sininen silmämeikki näyttää raikkaalta aurinkopuuterin ja nuden värisen huulimeikin kanssa. Sinisen pariksi sopivat hyvin pronssiset ja persikkaiset sävyt, samoin kirkas koralli. Vinkki: Aurinkopuuteri toimii myös luomivärin häivytyksessä.

Laura Mercierin matta-aurinkopuuteri Matte Radience Baked Powder sävyssä 02-Golden Bronze sopii myös varjostusten tekoon, 44 e. Kosteuttava ja kevyt Isadoran Twist-Up Gloss Stick sävyssä Boho Beige sopii nuden huulimeikin ystäville. Sen lisääminen onnistuu myös ilman peiliä, 14,90 e. L'oréal Parisin Color Riche Shine -puna sävyssä 245 High on Craze antaa huulille kevyen korallisen värin, 12,90 e.
Julkaistu: 11.7.2018