Kauneus ja Terveys

"Rusketuksen ei tarvitse olla aito ollakseen hyvännäköinen"

"Rusketuksen ei tarvitse olla aito ollakseen hyvännäköinen"
Itseruskettavia tuotteita on kauppojen hyllyissä jos jonkinlaista purkkia, tuubia ja suihketta. Mutta miten niistä valitsee sen oikean?
Julkaistu: 25.6.2015

Purkkirusketus on myös paljon terveellisempi kuin auringon luoma. Mutta miten saa kauniin pronssisen rusketuksen laikukkaan oranssin kuosin sijaan? Bloggaaja Inaria antaa muutaman tehokkaan neuvon.

Levittämisen salat 

Voidetta ei kannata levittää kuin viimeistä päivää. Useimpien tuotteiden tulos alkaa näkyä vasta muutaman tunnin kuluttua. Kannattaa levittää tuote huolellisesti ja tasaisesti, ja odottaa hetki ennen toisen kerroksen levittämistä. Levitä tuotetta vaikka kolmena peräkkäisenä päivänä. Näin pystyt seuraamaan tuloksen tasaisuutta, mahdollisesta oranssia väriä ja tummuutta.

Aluksi voit vaikka sekoittaa itseruskettavan normaaliin vartalovoiteeseesi, jos pelkäät liian rankkaa muutosta. Jos homma kuitenkin menee pieleen, voit lohduttautua sillä, että vaikutus yleensä kestää vain noin viikon.

Kannattaa myös kuoria iho, ennen itseruskettavan laittamista. Näin voide levittyy ja imeytyy tasaisemmin. Muista myös pestä kätesi heti levittämisen jälkeen, sillä väri tarttuu nopeasti kämmeniin.

Naamaan ja kroppaan eri tuote 

Kuten muissakin voiteissa on vartalotuotteen rinnalla usein kasvoille sopiva tuote. Itseruskettavissa kasvoille tarkoitetut tuotteet ovat kevyempiä. Älä siis levitä vartalovoidetta kasvoillesi. Laikukas tai liian tumma naama on vaikeampi peittää ja häivyttää, kuin laikukas reisi.

Panosta myös laatuun. Halpistuotteet ovat vaikeampia levittää ja tulos on useammin oranssi kuin ruskea. Inarian omat laadukkaat suosikit ovat Solstice, Piz Buin ja Saint Tropez.

Rusketuksen korostaminen kannattaa 

Voit korostaa kaunista rusketustasi monin eri tavoin, vaikka se olisikin purkista. Pue päällesi valkoinen toppi tai kesämekko. Voit myös ostaa korostavia kosmetiikkatuotteita.

Kokeile vaikka Inarian omia suosikkeja, kuten Sensai, Joe Blascon Naked (Sheer) -huulikiilto ja saman merkin ruskea poskipuna Dance. Myös jotkut öljyt korostavat hyväkuntoista ja ruskettunutta ihoa. 

Kommentoi »