Kauneus & Terveys

Campon salaiset kansiot 1: Viidessä minuutissa kaunis

Campon salaiset kansiot 1: Viidessä minuutissa kaunis

Opettele rutiinit ja saat muutamassa minuutissa kauniin arkimeikin. Huippumeikkaaja Riku Campon ohjeet!
Teksti Riku Campo
Kuvat Johanna Myllymäki
Mainos

Minuuttimeikki sopii niille, joilla ei välttämättä ole aikaa viettää peilin edessä sekuntiakaan yli viittä minuuttia. Kun tiedät, mitä tehdä, millä tuotteilla ja millä välineillä, lopputulos on viimeistellyn huoliteltu.

1. Levitä suihkun jälkeen kasvoillesi ihotyypillesi sopiva seerumi ja sen päälle kevyt päivävoide. Talvella iho saattaa olla laikukas ja punoittava. Hanki laadukas peiteaine, jolla loihdit laikut nopeasti piiloon. Levitä tuote sormenpäillä tai synteettisellä siveltimellä. Häivytä hyvin.

2. Sävyttävä päivävoide on nopea, helppo ja luonnollisen näköinen. Voit levittää sen sormin, siveltimellä tai beauty blenderillä. Muistat häivyttää rajat leukapielistä. Parhaimmat sävyt taittuvat hieman keltaiseen, vältä pinkkiin vivahtavia meikkivoiteita tai sävyttäviä päivävoiteita. Puuteroi kevyesti. Puuteri pitää meikin paikoillaan. Myös meikin kiinnityssuihke on tuote, jota kannattaa kokeilla.

3. Levitä vaaleansävyinen, puolimatta luomiväri koko liikkuvalle luomelle. Valitse esimerkiksi vaalea norsunluu, vaaleanharmaa tai vaalea hiekka.

4. Taivuta ripset ja harjaa niihin kaksi kerrosta mustaa Definicils-maskaraa. Loistava harja! Jos kulmasi ovat hyvin vaaleat, lisää niihin hiukan tummempaa, luonnollisen näköistä sävyä. Harjaa kulmat lopuksi, jotta selvät rajat häipyvät.

5. Laita poskipuna aina poskipään kohdille, mutta kuitenkin niin, ettei puna leviä iiriksen ulkopuolelle. Arkena pieni määrä riittää. Valitse lopuksi kosteuttava, luonnollisen sävyinen huulipuna. Vaalean toffeen sävyinen puna on kaunis ja käytännöllinen arkeen.

Julkaistu: 12.1.2010