Miksi naiset rakastuvat renttuihin?

Kiltit miehet sen jo tietävät, nyt kaksi tutkimusta on sen vahvistanut: pahat pojat saavat useimmat tytöt.

Tutkijat ovat osoittaneet, että miehet, joilla on ilkeitä luonteenpiirteitä, kuten tunteettomuus, narsistisuus ja petollisuus, ovat naisten keskuudessa suurimmassa suosiossa. Laajat tutkimukset osoittavat, että ilmiö on maailmanlaajuinen: naiset eivät voi vastustaa renttuja.

Luonteenpiirteet pitävät sisällään kolme erityistä muotoa, joista käytetään yhteisnimitystä ”pimeä kolminaisuus”. Luonteenpiirteet pitävät sisällään narsistisen persoonallisuushäiriön, impulsiivisen ja tunteettoman psykopaattisuuden sekä petollisen ja hyväksikäyttävän persoonallisuuden.

Vaikka kyseiset luonteenpiirteet eivät kuulosta kovin houkuttelevilta, naiset usein yhdistävät ne maskuliinisuuteen ja kykyyn siittää terveitä jälkeläisiä. Toisin sanoen ne naiset, jotka hakevat hetken huumaa tai toivovat tulevansa raskaaksi tuntevat vetoa tällaisiin miehiin.

Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa kartoitettiin 200 opiskelijan persoonallisuutta erityisellä testillä, jossa he saivat pisteitä kyseisistä huonoista luonteenpiirteistä. Heiltä myös kysyttiin mielipiteitä seksuaalisista suhteista ja omasta seksielämästään, kuten kuinka monta kumppania heillä oli ollut ja etsivätkö he yhden illan juttuja.

Tulokset osoittivat, että miehillä, jotka saivat suurimmat ”pimeän kolminaisuuden” pisteet, oli tyypillisesti enemmän partnereita ja he olivat kiinnostuneempia lyhytkestoisista suhteista.

Toinen aiheesta toteutettu tutkimus käsitti 35 000 ihmistä 57:stä eri maasta. Myös tässä tutkimuksessa havaittiin kyseisten luonteenpiirteiden vaikutus menestykseen naisten kanssa.

Tutkija Peter Jonason sanoo James Bondin fiktiivisen hahmon olevan täydellinen esimerkki naistenkaatajasta, jolla on hieman kyseenalainen persoonallisuus.

Tutkijoiden mukaan äärimmillään kyseiset luonteenpiirteet ovat kuitenkin erittäin epäviehättäviä ja johtavat ennen pitkää tällaisten miesten poistamiseen yhteiskunnasta. Luonteenpiirteet tuntuvatkin vetoavan vain, kun ne ovat harvinaisia.

Kilttien miesten ei silti pidä luopua vielä toivosta, sillä evoluutioteoreetikko Gayle Brewerin mukaan naiset haluavat suhteita renttujen kanssa, mutta yleensä asettuvat aloilleen lämminsydämisten ja hoivaavien miesten kanssa.

Lähde: Why bad boy Bond will always get the girl 19.6.2008 - Dailymail

3 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)
Vain rentuilla on tarpeeksi vapaa-aikaa (=työttömillä/sairaseläkeläisillä/juopoilla/taiteilijasieluilla/muusikoilla jne) hengailla sun kanssas niin kauan, että retkahdat renttuun. Ja kun renttu on saanut narsistisen himonsa tyydytettyä alat oikeesti yrjöttää sitä. Hyvin pian ja se alkaa kuolata toista naarasta. Tarvitaan elämän kokemusta sen tajuamiseksi, ei kirjoja.
Vierailija (ei varmistettu)
Se on naisten oma ongelma jos ovat sokeita, jos rakastuvat renttuihin kun on kunnon miehiäkin olemassa ja katuvat loppujen lopuks, että suhteet olivatkin perseestä kun miehet olivatkin renttuja.
Vierailija (ei varmistettu)
Ääripäät kiinnostavat naista, myös menestyvät miehet kiinnostava. Ero rentun ja kunnollisen joka on menestyjä on renttu kehuu kuvitteellisia asioita naiselle, menestyjä taas tekee niitä asioita joita rentut väittävät tekevänsä. Suurin osa rentuista on paskan jauhamisen mestareita.

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.