Poika vai tyttö? Hassuja tapoja arvata vauvan sukupuoli

Epätietoisuus on raastavaa, tuleeko sieltä tyttö vai poika? Ultraäänitutkimuksessa voit saada sen selville, mutta siltikään tulos ei ole 100-prosenttinen. Ennen kuin asia varmistuu tässä muutamia WebMD:n julkaisemia omituisia tapoja ennustaa lapsen sukupuoli.

1. Korkealla vai matalalla

Jos vatsasi on kovin ylhäällä, vauva on todennäköisesti tyttö. Jos taas alhaalla, tulossa on poika.

2. Sydämensyke

Legendan mukaan yli 140 sykettä minutissa tarkoittaa tyttöä ja alle 140 poikaa.

3. Makea ja hapan

Himoitsetko jäätelöä joka päivittäin? Jotkut uskovat, että se tarkoittaa tyttölasta. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika.

4. Parillinen vai pariton

Legendan mukaan Maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luuvt ovat joko parillisia tai parittomia, tulossa on pikku-prinsessa. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, luvassa on pikku-prinssi.

5. Ihon kukkiminen

Jos naamasi kukkii kuin kevätniitty, voit syyttää siitä tulevaa tyttö-vauvaa. Uskomuksen mukaan tyttö vie äidiltään kauneuden, joten siitä finnit.

6. Sormustesti

Ota kihlasormuksesi (tai muu sormus) ja pujota se naruun. Roikota sormusta narussa vatsasi päällä. Jos sormus pyörii ympyrää voit odottaa poikavauvaa, edes-taas -liike ennustaa tyttövauvaa.

7. Pahoinvointi

Olitko todella pahoinvoiva ensimmäisen kolmanneksen aikana? Tai oletko vielä? Merkit viittaavat tyttölapseen. Vähäinen tai olematon pahoinvointi viittaa taas poikaan. Lue lisää: [elink=http://www.helistin.fi/?page=9200466&id=1743599]Uutinen: Miehen perimä määrää lapsen sukupuolen - Helistin.fi[/elink] [elink=http://www.helistin.fi/?page=7816740&id=4648260]Uutisia: Voiko aamupalalla vaikuttaa tulevan lapsen sukupuoleen? - Helistin.fi[/elink] Keskustele: [elink=http://www.helistin.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=38894]Kiinalainen ennustus lapsen sukupuolesta - Helistin.fi[/elink] [elink=http://www.helistin.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=38671]Masuasukin sukupuoli selville - Helistin.fi[/elink] [elink=http://www.helistin.fi/keskustelu/viewtopic.php?p=580300&sid=abc624bf769... sukupuolen ultraaminen - Helistin.fi[/elink]
Noora Dahmane, toimittaja

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.