Geishakuulat - nautintoon ja harjoitteluun

Geishakuulat ovat saaneet nimensä japanilaisten geishojen tavan mukaan. He pitivät itsensä ns. oikeassa vireessä luusta tai metallista tehtyjen pallojen avulla. Nykyisinkin kuulia käytetään samaan tarkoitukseen - seksuaalisen mielihyvän tuottamiseen ja lisäksi lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Geishakuulien avulla on helpompi tunnistaa omat lantionpohjalihakset kuin ilman niitä.

Geishakuulilla tarkoitetaan yleensä - ja pelkistetysti - kahta toisissaan narulla kiinni olevaa palloa, joiden sisällä on painavammat metallikuulat, jotka liikkuessaan vapaasti päällimmäisen pallon sisällä aiheuttavat tärinää. Tämä tärinä stimuloi emättimen runsasta verisuonistoa ja hermostoa lisäten seksuaalisen mielihyvän tunnetta ja kostumista. Pallojen aiheuttama mielihyvä ja kiihottuminen ovat kuitenkin jokaisen naisen kohdalla yksilöllisiä tuntemuksia.

Geishapallojen suuremman koon vuoksi ne ovat helpompi pitää sisällä emättimessä lantionpohjalihasten avulla kuin pienemmät ja painavammat treenipallot eli harjoituskuulat. Lantionpohjalihasten harjoittelua voi geishakuulien avulla tehdä myös selinmakuulla, jolloin lihaskuntoa kuulien pitämiseen emättimessä ei välttämättä tarvita. Jos sinusta tuntuu, että lantionpohjalihaksesi tarvitsevat enemmän treenausta, on harjoittelu hyvä aloittaa geishakuulilla ennen kuin siirryt hieman enemmän lihaskuntoa vaativiin harjoituskuuliin.

Miten kuulia kannattaa käyttää?

Ennen geishakuulien käyttöä on hyvä tutustua hieman omiin lantionpohjalihaksiin tekemällä lihasten tunnistamisharjoitus esimerkiksi selin tai kyljellään maaten. Hengitä rauhallisesti ja rentouta vatsa-, pakara- ja reisilihakset. Tämän jälkeen vedä kevyesti peräaukkoa sisäänpäin ikään kuin pidättäisit ulostetta parin sekunnin ajan, rentouta ja toista muutamia kertoja.

Jatka supistusta eteen ja ylöspäin emättimen kautta virtsaputken suulle aivan kuin pidättäisit virtsaa. Yritä pitää pakarat, reidet ja vatsa rentoina ja jatkaa rauhallista hengitystä. Laske mielessäsi viiteen ja rentouta lihakset. Muista rentoutua ainakin 10 sekuntia ennen uutta supistusta. Kun olet tunnistanut lihaksesi, kokeile samaa seisten ja istualtaan.

"Harjoituksia tehtyäsi huomaat pikkuhiljaa lihaskuntosi kasvavan ja geishakuulia on yhä helpompi pitää sisällä emättimessä."

Kun olet löytänyt lihaksesi, voit aloittaa harjoittelun. Aseta geishakuulat emättimeen niin, että naru jää emättimen ulkopuolelle. Käytä tarvittaessa liukuvoidetta tai öljyä. Pyri pitämään geishakuulia sisälläsi löytämilläsi lantionpohjalihaksilla. Pikkuhiljaa voit kokeilla supistaa lihaksiasi ja ikään kuin nostella geishakuulia emättimessä. Tämä voimaharjoitus on hyvä aloittaa rauhallisesti. Treenaa korkeintaan viitenä päivänä viikossa kunkin harjoituksen kestäessä 5-10 sekuntia. Rentouta lihakset 10-20 sekunniksi ennen seuraavaa harjoitusta. Toista harjoitus 5-10 kertaa.

Harjoituksia tehtyäsi huomaat pikkuhiljaa lihaskuntosi kasvavan ja geishakuulia on yhä helpompi pitää sisällä emättimessä. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että et ole vielä valmis siirtymään pienempiin treenikuuliin, voit tehdä ns. kestävyysharjoittelua geishakuulilla. Se onnistuu asettamalla kuulat emättimeen ja liikkumalla 15-20 minuuttia. Tee harjoitus kerran päivässä ja pidennä aikaa hiljalleen.

Muista: pidä geishakuulat henkilökohtaisina välineinä ja pese ne jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä saippuavedellä.

Lähteet: Väestöliitto, Sin City, Kaalimato-klubi

Lue lisää lantionpohjan lihasten vahvistamisesta ja seksistä:

Lantionpohjanlihaksia jumppaamalla parempaa seksiä

Naisen itsetunto vaikuttaa orgasmiherkkyyteen

1 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)
Mielestäni erittäin hyvät pallot BenWa Lasipallot silikoninarulla varustettuna. Helppo käyttää ja puhdistaa, voi myös lämmittää vaikka vedessä. http://ihmeellinenhuone.fi/seksilelut/Geishapallot/624-ben-wa-lasipallot

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.