Podcastit

Täältä löydät Voi hyvin -lehden meditaatiopodcastit. Kuuntele ja voi paremmin!

Haluatko kuunnella hyvää tekeviä podcasteja? Voi hyvin -meditaatiot ovat täällä sinun korviasi varten.

Voi hyvin -meditaatiot: Meditatiivinen kävely

Meditatiivinen kävely -podcast-sarja on tehty juuri sinulle, joka et malta istua. Meditatiivisilla kävelyillä paneudutaan kehoon, aisteihin ja luonnon havainnointiin.

Meditoida voi myös liikkuessaan. Valittavanasi on viisi erilaista kävelyä, jotka kestävät kukin noin 20 minuuttia, minkä jälkeen voit jatkaa liikkumista omaan tahtiisi.

Kävelyjen teemoina ovat hiljentyminen, aistien avaaminen, paineiden poisto, kehon huolto ja metsän terveysvaikutusten haltuunotto.

Kävelyt on suunnitellut meditaatio-ohjaaja Taru Astikainen, jonka käsialaa ovat myös kaksi edellistä Voi hyvin -meditaatiosarjaa: Torjutut tunteet ja Energiaa ja iloa.

Voi hyvin -meditaatiot: Energiaa & iloa

Meditaatiopodcast auttaa ihmisiä voimaan paremmin myönteisten tunteiden avulla. Jokaisessa jaksossa voimaa ammennetaan yhdestä teemasta. Käsiteltävät tunteet ovat ilo, rakkaus, kiitollisuus, vapaus ja rauha.

Meditaatiot tuovat energiaa elämääsi ja samalla saat kokea luonnon vahvan läsnäolon. Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Voi hyvin -meditaatiot: Torjutut tunteet

Uudenlainen suomalainen meditaatiopodcast auttaa ihmisiä kohtaamaan elämään kuuluvia tunteita, joita usein peitellään turhaan. Jokaisessa jaksossa pureudutaan yhteen vaikeaan tunteeseen. Käsiteltävät tunteet ovat kateus, viha, suru, pelko ja häpeä.

Tunteita kohdataan aarniometsän äänimaisemassa: ympäristössä, joka on puhdistanut suomalaisten mieliä jo esi-isien ajoista lähtien.

Meditaatiot vetää imatralainen hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.