Mitä minulle kuuluu
Mitä minulle kuuluu on Kauneus ja Terveys -lehden kampanja. Se kannustaa naista ottamaan aikaa itselleen.

Mitä minulle kuuluu? Hyvä kysymys, joka kannattaa tehdä itselleen. Arki on täynnä kiirettä ja kaaosta. Kaiken tämän keskellä nainen on huolehtija. Yleensä nainen se, joka pitää huolta läheisistä, kavereista, ystävistä, työkavereista, naapureista, vanhemmista, lapsista ja kumppanista. Toisista huolehtiminen opetetaan tytöille jo pienenä.

Jääkö aikuiselle naiselle omaa aikaa vain hetki illassa sen jälkeen, kun tiskikone on saatu pyörimään ja pyykit narulle?

Kauneus ja Terveys -lehti ja -brändi kannustaa naista terveeseen itsekkyyteen. Tunnet vertauksen: kun lentokoneessa syntyy hätätilanne, laita ensin happinaamari omille kasvoillesi, jotta voisit sitten auttaa muita.

Terve itsekkyys ja oma aika ovat tärkeitä, jotta jaksaisimme paremmin stressaavan arjen keskellä.

Käännä katse välillä omaan napaan. Ota omaa aikaa ilman syyllisyyttä. Itsekkyys silloin tällöin on aivan perusteltua. Vain hyvinvoiva ihminen voi aidosti pitää huolta myös muista.

Minuus hukkuu helposti, jos asettaa aina muut itsensä edelle. Kuka minä olinkaan? Minkälaiseksi haluankaan tulla? Mihin olen menossa?

Haastamme naisen miettimään omaa hyvää oloaan ja asenteita. Oletko itserakas vai rakastatko itseäsi? Onko roolisi aina olla äiti vai oletko nainen, jolla on aikaa myös itselleen.

#mitäminullekuuluu -kampanjan sanaparien on tarkoitus herättää tarkastelemaan sitä, kuka, mikä ja millainen olen juuri nyt, millaiseksi itsesi koet ja millaiseksi haluat tulla.

Lue myös juttumme siitä, miten saada hyvä itsetunto.

Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi