Värikäs ja rapea thaisalaatti

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
Thaisalaatti saa mahtavan maun maapähkinäkastikkeesta!
LA
MA
SO
0
0
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto


Ainekset (4-6 annosta)

Salaatti

  • 2 dledame-soijapapuja
  • 1 punasalaatti
  • 2vartta kevätsipulia
  • 1paprika
  • 2porkkanaa
  • 1 dlcashewpähkinöitä

Maapähkinäkastike

  • 1 dlsileää, sokeroimatonta maapähkinävoita
  • 1 dlvettä
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 rklkalakastiketta
  • 1 rklsoijakastiketta
Tulosta

1. Keitä papuja vedessä 4 ­minuuttia. Huuhtele kylmän ­veden alla ja valuta.

2. Pese ja leikkaa ­punasalaatti suikaleiksi. ­Hienonna ­kevätsipulinvarret. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja suikaloi. Kuori porkkanat ja raasta karkealla terällä. Paahda pähkinät kuivalla pannulla ruskeiksi.

3. Sekoita ainekset keskenään. Ripottele pinnalle jäähtyneitä pähkinöitä.

4. Laita kastike­ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Tarjoa erikseen.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »