Voi hyvin

Tofurisotto

1 h 40 min
{
Aktiivinen1 h
Passiivinen40 min
Lempeän makuisen tofurisoton kaunis keltainen väri tulee kurkumasta.
GL
KA
LA
MA
MU
SO
VE
0
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (5)

Tofurisotto

  • 1salottisipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 200 gherkkusieniä (tuoreena)
  • 3 rkloliiviöljy
  • 3 dlrisottoriisiä
  • 2 dlomenasiideriä
  • 6 dlkasvislientä
  • 400 gtofu (pehmeä)
  • 10aurinkokuivattua tomaattia
  • 3 rklravintohiivahiutaleita
  • 3/4 tlsuolaa
  • 0.5 tlmustapippuria
  • 0.5 tlkurkumaa
  • 0.5 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 rklsitruunamehua
Tulosta

1. Silppua sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuullota sipuleita ja sieniä öljyssä 5 minuuttia.

2. Lisää riisi ja jatka paistamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Kaada siideriä ja kuumaa lientä hiljalleen sekoitellen joukkoon aina, kun edellinen annos on imeytynyt.

3. Sekoita joukkoon tofu, suikaloidut tomaatit, hiivahiutaleet ja mausteet. Kuumenna ja tarkista maku.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »