Voi hyvin

Tofurisotto

1 h 40 min
GL
KA
LA
MA
MU
SO
VE
0
0

Lempeän makuisen tofurisoton kaunis keltainen väri tulee kurkumasta.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (5)

Tofurisotto

  • 1salottisipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 200 gherkkusieniä (tuoreena)
  • 3 rkloliiviöljy
  • 3 dlrisottoriisiä
  • 2 dlomenasiideriä
  • 6 dlkasvislientä
  • 400 gtofu (pehmeä)
  • 10aurinkokuivattua tomaattia
  • 3 rklravintohiivahiutaleita
  • 3/4 tlsuolaa
  • 0.5 tlmustapippuria
  • 0.5 tlkurkumaa
  • 0.5 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 rklsitruunamehua

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN40 min

1. Silppua sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuullota sipuleita ja sieniä öljyssä 5 minuuttia.

2. Lisää riisi ja jatka paistamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Kaada siideriä ja kuumaa lientä hiljalleen sekoitellen joukkoon aina, kun edellinen annos on imeytynyt.

3. Sekoita joukkoon tofu, suikaloidut tomaatit, hiivahiutaleet ja mausteet. Kuumenna ja tarkista maku.

MITÄ PIDIT?
0