Voi hyvin

Tofukastike

1 h 45 min
KA
LA
MA
MU
VE
0
0

Tofukastike maustetaan aasialaisittain soijakastikkeella, garam masalalla ja kardemummalla.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (5)

Tofukastike

  • 270 gtofua (maustamaton)
  • 3 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 1chili
  • 2valkosipulinkynttä
  • 50 gpinaattia
  • 2 dlituja / silmusalaattia
  • 100 gparsakaalia
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1 tlkardemummaa
  • 3 rklmaapähkinävoita
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 0.5limen mehu
  • 400 mlkookosmaitoa
  • 2 dlkorianteri (tuoreena)

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN1 h

1. Paloittele tofu ja nosta kuivumaan pyyhkeen väliin. Laita päälle lautanen painoksi.

2. Huuhtele ja valuta kasvikset. Kuori porkkanat. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi, paprika suikaleiksi ja parsakaali kukinnoiksi. Silppua chili ja valkosipulit.

3. Ruskista tofut rapeiksi kuivalla ja kuumalla pannulla. Lisää soija ja sokeri ja sekoittele, jotta tofut maustuvat. Siirrä sivuun.

4. Kuumenna öljy pannulla. Vokkaa porkkanaa, paprikaa ja parsakaalia noin 5 minuuttia. Lisää sitten pinaatti, idut, mausteet, maapähkinävoi, pyree, mehu ja kookosmaito. Kuumenna kastike.

5. Viimeistele kastike tofukuutioilla ja tuoreella korianterilla.

MITÄ PIDIT?
0