Voi hyvin

Tofukastike

1 h 45 min
{
Aktiivinen45 min
Passiivinen1 h
Tofukastike maustetaan aasialaisittain soijakastikkeella, garam masalalla ja kardemummalla.
KA
LA
MA
MU
VE
0
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (5)

Tofukastike

  • 270 gtofua (maustamaton)
  • 3 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 1chili
  • 2valkosipulinkynttä
  • 50 gpinaattia
  • 2 dlituja / silmusalaattia
  • 100 gparsakaalia
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1 tlkardemummaa
  • 3 rklmaapähkinävoita
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 0.5limen mehu
  • 400 mlkookosmaitoa
  • 2 dlkorianteri (tuoreena)
Tulosta

1. Paloittele tofu ja nosta kuivumaan pyyhkeen väliin. Laita päälle lautanen painoksi.

2. Huuhtele ja valuta kasvikset. Kuori porkkanat. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi, paprika suikaleiksi ja parsakaali kukinnoiksi. Silppua chili ja valkosipulit.

3. Ruskista tofut rapeiksi kuivalla ja kuumalla pannulla. Lisää soija ja sokeri ja sekoittele, jotta tofut maustuvat. Siirrä sivuun.

4. Kuumenna öljy pannulla. Vokkaa porkkanaa, paprikaa ja parsakaalia noin 5 minuuttia. Lisää sitten pinaatti, idut, mausteet, maapähkinävoi, pyree, mehu ja kookosmaito. Kuumenna kastike.

5. Viimeistele kastike tofukuutioilla ja tuoreella korianterilla.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »