Sokerittomat suklaakeksit
1 h 20 min
{
Aktiivinen
35 minPassiivinen
45 minNämä helpot ja herkulliset suklaahippukeksit makeutetaan hunajalla.
SO
3.5
Julkaistu: 11.7.2018

Sokerittomat suklaakeksit
Reseptin ainekset (12-15 kpl)
Suklaakeksit
- 1 1/2 dlkaurahiutaleita
- 2 dltäysjyvävehnäjauhoja
- 1 1/2 tlleivinjauhetta
- 1 1/2 tlkanelia
- 1 tlaitoa vaniljaa
- 1/2 tlsuolaa
- 2 rklsulatettua voita
- 1kananmuna
- 1 1/4 dlhunajaa
- 100 gsokeritonta suklaata
1. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita sula voi, muna ja hunaja toisessa kulhossa. Yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Rouhi suklaa. Lisää puolet siitä taikinaan. Laita taikina kylmään 30 minuutiksi.
3. Kaada työpöydälle ja pyöritä tangoksi. Leikkaa 12–15 osaan. Laita pellille ja muotoile pyöreäksi keksiksi. Jätä laajenemisvaraa.
4. Paista 175 asteisessa uunissa 12–13 minuuttia.
5. Ota keksit pois uunista, kun ne ovat saaneet väriä ja reunat alkavat ruskistua. Paina kuumien keksien päälle loput suklaasta. Anna jäähtyä.