Treeni ja ravinto

Rapea ruishampurilainen vuohenjuustolla ja punajuuripihvillä

1 h
0
0

Rapea ruishampurilainen vuohenjuustolla ja punajuuripihvillä

KA
0
0
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos
Herkulliset ruishampurilaiset täytetään terveellisellä punajuurella ja kermaisella vuohenjuustolla.

Ainekset (4 annosta)

Ruishampurilainen

  • 4ruispalaa

Punajuuripihvit 10 kpl

  • 4punajuurta
  • 4kypsää perunaa
  • 2kananmunaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Juuressalaatti

  • 250 gkeräkaalia
  • 1porkkana
  • 1/2sipuli
  • 1/2valkosipulin kynsi
  • 1 prkkermaviiliä
  • 2 rklmajoneesia
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Väliin

  • 200 gvuohenjuustoa
  • 1/2 ruukkuarukolaa

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN

1. Valmista pihvit. Kuori­ ja raasta­ punajuuret karkealla­ ­­terällä. Tee samoin edellisenä­ päivänä­ keitetyille perunoille.­ Sekoita munat raasteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin 10 pihviä. Paista­ kullan­ruskeiksi öljytyllä pannulla.­ Paista vielä 200-asteisessa uunissa­ noin 10 minuuttia.

3. Leikkaa keräkaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkanat karkealla terällä. Kuori sipulit ja tee niistä puolirenkaita. Hienonna valkosipuli.

4. Sekoita kaikki kastikkeen­ ainekset. Lisää juuresten joukkoon. Laita kylmään maustumaan noin 30 minuutiksi.

5. Leikkaa vuohenjuusto ­neljään osaan. Paista kullanruskeiksi ­öljytyllä pannulla.

6. Paahda ruispalat ja kokoa hampurilainen. Lisää pohjalle­ punajuuripihvi, juuressalaattia, vuohejuustokiekko ja rukolaa. Laita lopuksi kansi päälle.

MITÄ PIDIT?
0