Rahkapannukakku

1 h 5 min
0
0

Proteiinipitoinen pannukakku maistuu vaikka aamiaiseksi.
Tulosta
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset (uunipellillinen)

Rahkapannukakku

  • 1 prkmaitorahkaa ((250 g))
  • 3kananmunaa
  • 5 dlmaitoa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 50 gvoita

Lisäksi

  • pekonia
  • paistettua kananmunaa
  • salaattia
  • tomaattia

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN55 min

1. Notkista rahka ja lisää ­munat ja maito. Sekoita joukkoon muut taikinan ainekset.

2. Anna turvota huoneen­lämmössä 30 minuuttia.

3. Kaada uunipellille leivin­paperin päälle. Paista 225 ­asteessa 25 minuuttia.

4. Kun pannukakku kypsyy, ­paista pekoni kuivalla ­pannulla rapeaksi. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperin päälle. ­Paista kananmunat miedolla lämmöllä toiselta puolelta kypsäksi. Löysästä keltuaisesta saat ihanan kastikkeen.

5. Pese salaatti ja tomaatit. Viipaloi tomaatit ohuiksi.

6. Leikkaa pannukakku annos­paloiksi. Päällystä ­salaatilla, kananmunalla, pekonilla ja ­tomaateilla.

MITÄ PIDIT?
0