Kauneus ja Terveys

Raakasuklaakonvehdit

1 h 30 min
{
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
30 min
Raakasuklaakonvehdit saavat makua viherjauheeesta, marjoista ja kaakaonibseistä. Herkullista!
GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 2.11.2018


Ainekset (noin 15-25 kpl)

Raakasuklaakonvehdit

  • 2 dlkaakaovoita
  • 1 dlkylmäpuristettua kookosöljyä
  • 3 rkljuoksevaa hunajaa tai agavesiirappia (luomu)
  • 1 dlraakakaakaojauhetta
  • 1 dllucumajauhetta
  • 1 iso rklmacajauhetta
  • 1/4 tlhimalajansuolaa

Mausteeksi

  • kaakaonibsejä
  • cashewpähkinöitä
  • hasselpähkinärouhetta
  • goji-marjoja tai kuivattuja karpaloita
  • marja- tai viherjauhetta
Tulosta

1. Aseta syvä kulho lämpimään vesihauteeseen. Lisää kulhoon rasvat, kaakaovoi ja kylmäpuristettu kookosöljy ja anna niiden sulaa nestemäiseksi. Kylmäpuristettu kookosöljy muuttuu nestemäiseksi +25 asteessa.

2. Lisää hunaja, tarkista makeus.

3. Lisää kulhoon vähitellen jauheet ja suola ja sekoita niistä juokseva massa. Jaa se esimerkiksi kolmeen osaan ja mausta haluamallasi tavalla.

4. Kaada suklaamassa jääpalamuotteihin tai erillisiin suklaamuotteihin. Anna jähmettyä pakastimessa tai jääkaapissa noin 30 minuuttia.

VINKKI: Paketoi konvehteja kauniisiin rasioihin ja anna lahjaksi.

Kommentoi »