1. Mittaa mehu ja mielellään kotimaiset kaurahiutaleet blenderiin ja anna turvota 5 minuuttia.
2. Mittaa sekaan maapähkinävoi ja hunaja.
3. Lisää pilkottu banaani ja kuorittu, pilkottu kiivi. Aja blenderillä tasaiseksi massaksi.
4. Lisää jogurtti ja mustikat ja sekoita vielä pari sekuntia. Maista. Lisää mehua, jos rakenne on liian kiinteää ja jogurttia, jos smoothie on liian makeaa.
Ohjeen lähetti Voi Hyvin -lehden lukija, helsinkiläinen Olli Kiiskinen.
– Kaurahiutaleet ja maapähkinävoi antavat smoothielle mukavan rakenteen, ja niiden maut sopivat yhteen
1. Mittaa mehu ja mielellään kotimaiset kaurahiutaleet blenderiin ja anna turvota 5 minuuttia.
2. Mittaa sekaan maapähkinävoi ja hunaja.
3. Lisää pilkottu banaani ja kuorittu, pilkottu kiivi. Aja blenderillä tasaiseksi massaksi.
4. Lisää jogurtti ja mustikat ja sekoita vielä pari sekuntia. Maista. Lisää mehua, jos rakenne on liian kiinteää ja jogurttia, jos smoothie on liian makeaa.
Ohjeen lähetti Voi Hyvin -lehden lukija, helsinkiläinen Olli Kiiskinen.
– Kaurahiutaleet ja maapähkinävoi antavat smoothielle mukavan rakenteen, ja niiden maut sopivat yhteen