Mehukas hampurilainen lohipihvillä

45 min
0
0

Mehukas hampurilainen lohipihvillä

Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos
Hyviä rasvoja ja raikasta ananasta sisältävä hampurilainen kootaan paahdetun bagelin väliin.

Ainekset (4 annosta)

Lohipihvit

  • 1/2 kgkirjolohta
  • 3/4 dljapanilaistyyppisiä Panko-korppujauhoja
  • 2 rklraastettua parmesaania
  • 1 rklöljyä
  • 2 rkltummaa sokeria
  • 1 rklpaprikajauhetta
  • 1/2 tlcayennepippuria
  • 1/2 tl kuivattua tinjamia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Yrttinen tuorejuusto

  • 100 gtuorejuustoa
  • 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 2 rkltuoretta tilliä
  • 2 rkltuoretta persiljaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 4bagelia
  • 1avokado
  • 1 prkananasrenkaita
  • herneenversoja
  • tulista silmusalaattia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

1. Nypi lohesta ruodot, poista ­nahka ja paloittele pienemmäksi.

2. Laita tehosekoittimeen kaikki pihviainekset ja jauha. Tee neljä pihviä ja paista öljytyllä pannulla 3–4 ­minuuttia molemmin puolin.

3. Sekoita tuorejuuston ainekset.

4. Grillaa ananasviipaleita molemmin puolin öljytyllä pannulla.

5. Paahda halkaistut bagelit leivinpaahtimessa.

6. Levitä pohjalle tuorejuustoa, laita päälle pihvi, avokado- ja ananasviipale, herneenversot ja silmusalaatti.

MITÄ PIDIT?
0