Kauneus & Terveys

Kasvistacot

2 h 45 min
KA
0
1

Kasvistacot kootaan keräsalaattiin ja maustetaan cashewkastikkeella.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4 annosta)

Salaattitaco

  • 1Keräsalaatti
  • 1 Punasipuli
  • 1Avokado
  • 3Tomaattia
  • 1/4Kurkkua
  • 1 dlMaissia
  • 1/2 ruukkuaKorianteria
  • 1Limetti
  • 1 rklÖljyä
  • 1/2 tl Suolaa
  • 1/2 tlMustapippuria

Kastike

  • 2 dlCashewpähkinöitä
  • 1 dlVettä
  • 1Valkosipulinkynsi
  • 1 tl Suolaa
  • 1/2 tlMustapippuria

Tee näin

2 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN2 h
  • Tee ensin kastike. Liota cashewpähkinöitä 2 tuntia. Valuta pähkinät hyvin ja kuivaa. Laita ne tehosekoittimeen valkosipulin kanssa. Soseuta tasainen kastike ja ohenna vedellä sopivan paksuiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kylmään maustumaan.
  • Kuori ja hienonna punasipuli. Halkaise avokado, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. Leikkaa se kuutioiksi. Leikkaa tomaatit neljäksi lohkoksi ja ota siemenet pois. Kuutioi lohkot. Sulata maissit. Hienonna korianteri. ­Yhdistä kaikki aineet. Lisää lopuksi limetinmehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Irrota keräsalaatista sisimmäiset lehdet, pese lehdet ja kuivaa hyvin. Laita lehdet vadille ja lusikoi niille täytettä. Lisää täytteen päälle pieni määrä kastiketta ja tarjoa loput erikseen. Koristele korianterinlehdillä ja kurkkuviipaleilla.
  • Vinkki! Alkupaloina tarjottavien salaattitacojen kastikkeeseen sopii pieni määrä hienonnettua, tuoretta chiliä.
MITÄ PIDIT?
0