Kauneus & Terveys

Inkivääri-lohi-parsakaalikeitto

30 min
LA
MA
MU
0
0

Rasvainen lohi sopii hyvin detox-ruokavalioon.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Inkivääri-lohi-parsakaalikeitto

  • Noin 400 glohta
  • 1sipuli
  • Noin 400 g parsakaalia
  • 2–3 cm:n palatuoretta inkivääriä
  • vettä
  • 2kalaliemikuutiota
  • 10 kokonaistamaustepippuria
  • 5laakerinlehteä
  • ½ dltuoretta tilliä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min
  1. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi.
  3. Kuori ja viipaloi tuore inkivääri.
  4. Kuumenna vesi ja kalaliemikuutiot. Lisää kiehuvaan liemeen sipulit, parsakaalit ja inkivääri. Mausta kokonaisilla maustepippureilla ja laakerinlehdillä.
  5. Anna kiehua 10 minuuttia.
  6. Lisää kuutioitu lohi ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.
  7. Mausta keitto tuoreella, hienonnetulla tillillä.

Vinkki! Säännöllinen parsakaalin syönti edistää myrkkyjen poistumista elimistöstä.

MITÄ PIDIT?
0