Kauneus ja Terveys
Kauneus ja Terveys on Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti.

Lehti, jonka päähenkilö olet sinä

Uudistunut Kauneus ja Terveys on hyvinvointilehti naiselle, joka haluaa nauttia elämästä, tehdä fiksuja valintoja ja tuntea itsensä kauniiksi. Lehden tärkeä aihepiiri kauneuden ja terveyden lisäksi on henkinen hyvinvointi.

Vaikka kauneus tulee sisältä, joskus voit haluta hieman apua. Toimitus poimii iloksesi hyödylliset uutuudet, testaa tuotteet ja hoidot ja kertoo, mihin sinun kannattaa satsata. Jokaisessa numerossa on kaikenikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia naisia ja ainakin yksi hius- tai muotijuttu, jonka mallina on lukija.

Kauneuden ja Terveyden terveysjournalismi perustuu tutkittuun tietoon ja keskittyy siihen, että jaksat paremmin. Toimitus etsii inspiroivimmat ihmiset, uusimman tiedon ja koskettavimmat tositarinat. Jokaisessa numerossa on myös liikunnan iloa.

Uusi Tunteet-osio keskittyy mielen hallintaan. Toimitus selvittää tavat, joilla syvennät itsetuntemustasi, parannat suhteita muihin ja löydät uusia ajatuksia. Jokaisessa numerossa tapaat psykologian asiantuntijoita ja saat ratkaisuja elämän isoihin ja pieniin pulmiin.

Tervetuloa matkalle ihanaan sinuun!

Kauneus ja Terveys -lehden arvot

Kauneus tulee sisältä eikä riipu iästä, kiloista tai ihonväristä. KT testaa tuotteet, perkaa trendit ja kertoo, mihin kannattaa satsata silloin, kun haluat vähän apua.

Terveydestä huolehtiminen on nautinto. KT tarjoaa inspiraatiota, iloa ja tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemusta.

TIedät itse, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. KT käsittelee mielen hyvinvointia tavalla, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita.

Kauneus ja Terveys -toimitus

  • Mari Paalosalo-Jussinmäki, päätoimittaja
  • Reetta Röynä, johtava AD
  • Sari Hannikainen, toimituspäällikkö
  • Elisa Helavuori, toimituspäällikkö

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi(at)a-lehdet.fi