FitFashion
FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Treeniohjeita ja vahvoja puheenaiheita!

FitFashion on blogiyhteisö, jonka bloggaajat jakavat parhaat treenivinkkinsä ja treeniohjelmat lihaskuntoharjoitteluun. Täältä löydät motivaatiota treeniin! Saat myös terveellisiä ja kiinteytymistä edistäviä ruokaohjeita. FitFashion-bloggaajat ovat innostavia tyyppejä.

FitFashion on tunnettu myös vahvasti kantaaottavista blogeistaan. Sivuston bloggajat synnyttävät puheenaiheita. Tunteet leiskuvat ja huumori kukkii.

FitFashionin aiheet nousevat usein bloggaajien perhe-elämästä ja ihmissuhteista. Löydät blogiteksteistä syvämietteisiä pohdintoja ja myös yhteiskunnallisempia ajatuksia.

FitFashionissa bloggaavat

Ida Jemina. Blogissa Ida Jemina jakaa treenivinkkejä ja ravitsemusvinkkejä kiinteytyjälle ja kirjoittaa yleisesti liikunnallisesta elämäntavasta ja kauneudesta. Erikoisuutena tehokkaat pepputreenit. Tsemppiä ja motivaatiota!

Piia Pajunen on treenimaailman ilopilleri. Piia Pajunen kehittää fiksuja treenivinkkejä kuntosalille ja järkeviä ruokaohjeita lihaksia kasvattavalle naiselle. Lue tämän hauskan diplomi-insinöörin ja entisen fitness-ammattilaisen juttuja.

Metallisydän on sivuston humoristi. Jos haluat voimaa ja lihaksia, älä jätä Jarin ohjeita noudattamatta. Metallisydän kirjoittaa myös elämästään pienen tytön isänä.

Terveelliset herkut on täynnä Tiinan ihania ruokakuvia ja reseptejä, joita tekee heti mieli kokeilla. Ei valkoista sokeria eikä vehnää!

Pauliina's Fit World -blogissa entinen bikini fitness -kilpailija Pauliina Pakarinen kertoo ajatuksiaan naisen kehosta, treenistä, työelämästä ja elämästä yleensä. Pauliinan tekstit nostavat puheenaiheita.

Fit Fat Mama Tiina on Joensuun lahja blogimaailmalle. Kahden pienen lapsen äiti puhuu rehellisesti ihan kaikesta. Arkea ja säästeliästä elämää. Blogi käsittelee hyvinvointia laajasti. Tiina ei ole intohimoinen salitreenaaja.

Kirsin Kuntopiiri jakaa kuntoiluvinkkejä tavallisille ihmisille, joilla ei välttämättä ole aikaa ja halua lähteä salille. Personal trainer Kirsi tekee jumppaohjeet vaikka sohvaperunalle. Mukana myös ravintovinkkejä.