FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Treeniohjeita ja vahvoja puheenaiheita!

FitFashion on blogiyhteisö, jonka bloggaajat jakavat parhaat treenivinkkinsä ja treeniohjelmat lihaskuntoharjoitteluun. Täältä löydät motivaatiota treeniin! Saat myös terveellisiä ja kiinteytymistä edistäviä ruokaohjeita. FitFashion-bloggaajat ovat innostavia tyyppejä.

FitFashion on tunnettu myös vahvasti kantaaottavista blogeistaan. Sivuston bloggajat synnyttävät puheenaiheita. Tunteet leiskuvat ja huumori kukkii.

FitFashionin aiheet nousevat usein bloggaajien perhe-elämästä ja ihmissuhteista. Löydät blogiteksteistä syvämietteisiä pohdintoja ja myös yhteiskunnallisempia ajatuksia.

FitFashionissa bloggaavat

Ida Jemina. Blogissa Ida Jemina jakaa treenivinkkejä ja ravitsemusvinkkejä kiinteytyjälle ja kirjoittaa yleisesti liikunnallisesta elämäntavasta ja kauneudesta. Erikoisuutena tehokkaat pepputreenit. Tsemppiä ja motivaatiota!

Prime life by Umppu. Ulla-Riitta "Umppu" Koskisen räväkkä blogi kiehuttaa puolesta ja vastaan. Blogissa käsitellään myös perhettä, matkailua ja kampaajayrittäjän työtä. Lue kommenttikentät!

Piia Pajunen on treenimaailman ilopilleri. Piia Pajunen kehittää fiksuja treenivinkkejä kuntosalille ja järkeviä ruokaohjeita lihaksia kasvattavalle naiselle. Lue tämän hauskan diplomi-insinöörin ja entisen fitness-ammattilaisen juttuja.

Monna on personal trainer, joka kirjoittaa suurella sydämellä liikkuvan äidin elämästä. Monna Pursiaisella riittää asiaa kuntoilusta ja hän pohtii usein, millainen äitiys on hyväksyttyä. Mukana tietoa liikunnasta, ravinnosta ja treenistä.

Metallisydän on sivuston humoristi. Jos haluat voimaa ja lihaksia, älä jätä Jarin ohjeita noudattamatta. Metallisydän kirjoittaa myös elämästään pienen tytön isänä.

Palasia arjestani -blogin takana on Jonna Musakka. Jonna valokuvaa joka viikon ruokansa ja antaa vinkkejä aiheeseen: Mitä tänään syödään – mieluiten pikkurahalla? Asiaa treenaamisesta ja ajan ilmiöistä.

Terveelliset herkut on täynnä Tiinan ihania ruokakuvia ja reseptejä, joita tekee heti mieli kokeilla. Ei valkoista sokeria eikä vehnää!

Pauliina's Fit World -blogissa entinen bikini fitness -kilpailija Pauliina Pakarinen kertoo ajatuksiaan naisen kehosta, treenistä, työelämästä ja elämästä yleensä. Pauliinan tekstit nostavat puheenaiheita.

Coaching Kira on mahtava energiapakkaus, joka motivoi sinut terveelliseen elämäntapaan ja painonhallintaan. Hän työskentelee mm. personal trainerina, life coachina ja terveysvalmentajana. Kira "Kipa" Tiivolan treeni- ja ravitsemusohjeet perustuvat tutkittuun tietoon.

Fit Fat Mama Tiina on Joensuun lahja blogimaailmalle. Kahden pienen lapsen äiti puhuu rehellisesti ihan kaikesta. Arkea ja säästeliästä elämää. Blogi käsittelee hyvinvointia laajasti. Tiina ei ole intohimoinen salitreenaaja.

Fit you too! -blogi kuuluu Katri Grunerille. Hän on personal trainer ja perheenäiti. Blogillaan hän haluaa innostaa ja ilahduttaa. Blogi sisältää treeniohjeita, kiinteytysvinkkejä ja ajatuksia elämästä.

Kirsin Kuntopiiri jakaa kuntoiluvinkkejä tavallisille ihmisille, joilla ei välttämättä ole aikaa ja halua lähteä salille. Personal trainer Kirsi tekee jumppaohjeet vaikka sohvaperunalle. Mukana myös ravintovinkkejä.

Mansikkapilvi on sairaanhoitaja Nooran blogi, joka käsittelee työtä sairaalassa, hyvinvointia, treeniä ja lemmikkikoiran hoivaamista. Noora haastaa yleisiä luuloja ylipainosta, sairaalahoidosta ja vaikka influenssarokotteista.

Outi Karita on lastentarhanopettaja ja pienen pojan äiti. Takana on pitkä kokemus lapsettomuudesta. Entinen fitness-kilpailija keskittyy tällä hetkellä perhe-elämään.

Seuraa Fitfashionia