Apu Terveys
Apu Terveys sukeltaa hyvinvoinnin lähteille.
4.9
Päätoimittaja
Päivi Anttila
paivi.anttila@a-lehdet.fi

Hyvinvoinnin paras lähde olet sinä itse!

Ikääntyminen ei pelota, kun sitä katsoo uteliain silmin. Ja mehän katsomme. Uudistunut Apu Terveys on aikuisen naisen ja miehen monipuolinen terveyslehti, jonka neuvoihin uskallat varmasti luottaa.
Lehden tekijät ymmärtävät iän myötä tulevia kremppoja sekä terveyshuolia ja kertovat niistä kansantajuisesti ja selkeästi. Juttujen asiantuntijoina ovat suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit.
Apu Terveys nostaa rohkeasti esiin ikääntyviä askarruttavia kysymyksiä, kuten uskallanko mennä silmäleikkaukseen, voiko vaivoja ehkäistä ravintolisillä, onko syytä huolestua nivelrikosta tai miten elvyttäisin rapistuvaa rakkautta. Pohdimme myös, miten ikäihmisten yksinäisyyttä voisi ehkäistä vertaistuen keinoin.

Tiedä enemmän, luulet vähemmän

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee arjen fiksuista valinnoista. Et tarvitse hienoa kuntosalia tai maratoonarin kestävyyttä.
Apu Terveys kannustaa ehkäisemään sairauksia jo ennalta kullekin sopivalla tavalla.
Heitä marinat syrjään ja ota aktiivinen rooli hyvinvointiisi. Terveyttä voi edistää pienillä asioilla: Kävelylenkki kaverin kanssa. Appelsiini aamupalalla. Uudet silmälasit. Kalastusreissu mukavassa seurassa. Teatteria piristykseksi.
Apu Terveydestä saat tietoa ravitsemuksesta ja painonhallinnasta, liikuntavinkkejä ja lääketieteen viimeisimpiä uutisia. Uudistuneessa lehdessä on myös aiempaa enemmän miehen terveysasiaa.

Opi tunnistamaan oireet

Apu Terveyden uudet sarjat kertovat, miten tunnistat erilaisten vaivojen oireet ja milloin on syytä hakeutua lääkäriin. Käymme seuraamassa myös pieniä toimenpiteitä, kuten hampaan juurihoitoa ja luomenpoistoa.
Saat tietoa sairauksien kehittyneimmistä hoidoista ja lääkkeiden oikeasta käytöstä. Lääketieteen asiantuntijat vastaavat klinikassa lukijoiden kysymyksiin.
Lehden selviytyjätarinat ja kanssaihmisten joskus rankatkin kokemukset antavat vertaistukea sairauden kanssa elämiseen. Aivojumppaa tarjoavat sudokut ja ristikot.
Voidaan yhdessä paremmin!

Apu Terveys -toimitus

  • Marja Aarnipuro Päätoimittaja
  • Milka Sauvala Vastaava tuottaja
  • Milla Talja Tuottaja
  • Tanja Pellikka Graafikko

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi(at)a-lehdet.fi
Seuraa meitä:
Hyvää sisältöä suomeksi, ei munkkilatinaa. Paljon asiaa sairauksien ennaltaehkäisystä ja kunnon ylläpidosta.
Maija, Helsinki
Aina Apu Terveys -lehdessä
Mielenkiintoiset haastateltavat kertovat omat hyvinvoinnin lähteensä.
Mikä vanhenemisessa on parasta ja mihin on hyvä varautua ajoissa?
Pitääkö olla huolissaan? Tunnista oireet -sarja neuvoo, milloin kannattaa lähteä lääkäriin.
Lehden kolumnisti, laillistettu ravitsemusterapeutti, FT, MBA Reijo Laatikainen ottaa kipakasti kantaa ravitsemuksen jyviin ja akanoihin.
Terveysliikunta auttaa myös painonhallinnassa.
Seuraa Apu Terveyttä