Apu Terveys
Apu Terveys on lehti sinulle, joka haluat huolehtia omasta ja läheistesi hyvinvoinnista ja terveydestä.
4.9

Apu Terveys: Luotettava terveyslehti aikuisille – iloa ja tukea hyvään elämään!

Uudistunut Apu Terveys on lehti sinulle, joka haluat huolehtia omasta ja läheistesi hyvinvoinnista ja terveydestä. Apu Terveys tarjoaa tuoretta ja tutkittua tietoa sairauksien ennalta ehkäisystä ja niiden hoidosta, liikunnasta, lääkkeistä, painonhallinnasta, ravitsemuksesta ja mielen hyvinvoinnista.

Apu Terveyden kaikki jutut perustuvat lääketieteeseen ja tutkittuun tietoon, joten voit huoletta luottaa asiantuntijoidemme antamiin neuvoihin ja ohjeisiin. Lehden tekijät osaavat kertoa monimutkaisistakin asioista selkeällä ja kiinnostavalla tavalla.

Asiantuntijuus ei kuitenkaan yksin riitä. Sen ohella haluamme tarjota lukijallemme iloa ja tukea hyvään elämään. Tutkittuun tietoon perustuvan sisällön ei tarvitse olla tylsää, vaan tarjoilemme sitä sinulle raikkaassa ja helppolukuisessa muodossa, elämänmakuisesti ja kokemusten kautta.

Monipuolinen sisältö

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä Apu Terveys on monipuolinen lehti, jossa on tutkitun terveystiedon ohella runsaasti selviytymistarinoita ja kokemuksia sairauden kanssa elämisestä.

Apu Terveys haluaa olla arjen kannustaja ja tsemppaaja. Haastattelemme oman elämänsä asiantuntijoita siitä, miten sairaus vaikuttaa ihmissuhteisiin ja vinkkaamme, miten voi tulla onnellisemmaksi. Psykologi Pirkko Lahti kirjoittaa joka numerossa lempeitä kolumneja, jossa hän kehottaa olemaan armollinen itselle.

Jokaisessa numerossa on myös iso teemajuttu, jossa pureudutaan laajoja piirejä koskevaan terveysaiheeseen tuoreesta näkökulmasta. Ensimmäisessä uudistuneessa numerossa selvitämme, voiko stressi sairastuttaa sydämen ja onko kiivas temperamentti sydämen kannalta vaarallista.

Ruoka ja ravitsemus ovat Apu Terveyden lukijoiden ykkösaiheita. Sillä, mitä syömme on suuri merkitys terveydellemme. Lehdessä ravitsemusta käsitellään monipuolisesti. Reseptimme neuvovat tekemään herkullista kasvisruokaa.

Alan parhaat tekijät

Apu Terveyttä tekevät maan parhaat ammattilaiset ja johtavat terveystoimittajat. Toimituksen tukena ja sparraajana toimii myös omien alojensa huipuista koostuva toimitusneuvosto, johon kuuluvat professori, emeritus Erkki Vartiainen (THL), johtava ylilääkäri Johanna Mattson (HUS), ylilääkäri Anna-Mari Hekkala (Sydänliitto), laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen (Booston Oy), yleislääketieteen erikoislääkäri Ari Rosenvall (Mehiläinen), terveysjohtaja Pippa Laukka (PTKY Karviainen) ja suunterveyden ylilääkäri Tanja Ketola-Kinnula (Terveystalo).

Voidaan yhdessä paremmin!

Apu Terveys -toimitus

· Marja Aarnipuro Päätoimittaja

· Milka Sauvala Vastaava tuottaja

· Milla Talja Tuottaja

· Tanja Pellikka Graafikko

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi(at)a-lehdet.fi

Seuraa meitä:
Hyvää sisältöä suomeksi, ei munkkilatinaa. Paljon asiaa sairauksien ennaltaehkäisystä ja kunnon ylläpidosta.
Maija, Helsinki
Aina Apu Terveys -lehdessä
Mielenkiintoiset haastateltavat kertovat omat hyvinvoinnin lähteensä.
Mikä vanhenemisessa on parasta ja mihin on hyvä varautua ajoissa?
Pitääkö olla huolissaan? Tunnista oireet -sarja neuvoo, milloin kannattaa lähteä lääkäriin.
Lehden kolumnisti, laillistettu ravitsemusterapeutti, FT, MBA Reijo Laatikainen ottaa kipakasti kantaa ravitsemuksen jyviin ja akanoihin.
Terveysliikunta auttaa myös painonhallinnassa.
Seuraa Apu Terveyttä