Apu Terveys
Apu Terveys on lehti sinulle, joka haluat huolehtia omasta ja läheistesi hyvinvoinnista ja terveydestä.
4.9

Apu Terveys on sinun lehtesi, jos haluat huolehtia omasta ja läheistesi hyvinvoinnista ja terveydestä. Apu Terveys tarjoaa tuoretta ja tutkittua tietoa sairauksien ennalta ehkäisystä ja niiden hoidosta, liikunnasta, lääkkeistä, painonhallinnasta, ravitsemuksesta ja mielen hyvinvoinnista.

Apu Terveyden kaikki jutut perustuvat lääketieteeseen ja tutkittuun tietoon, joten voit huoletta luottaa asiantuntijoidemme antamiin neuvoihin ja ohjeisiin. Lehden tekijät osaavat kertoa monimutkaisistakin asioista kansantajuisesti ja selkeästi.

Apu Terveys tarjoaa vertaistukea ja auttaa pitämään mielen virkeänä.

Monipuolinen sisältö

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä Apu Terveys on monipuolinen lehti, jossa on tutkitun terveystiedon ohella runsaasti selviytymistarinoita ja kokemuksia sairauden kanssa elämisestä. Lehden haastatteluissa kaikkien tuntemat ja kiinnostavat henkilöt kertovat, miten elinvoimaisuuden ja virkeyden voi säilyttää ikääntymisen tuomista muutoksista huolimatta.

Terveysuutiset-palstalta löydät tuoreimmat tiedot lääketieteen kehityksestä ja tutkimuksesta sekä vinkit hyvän olon vaalimiseen. Laajoissa teemajutuissa käsittelemme perusteellisesti kansantauteja, jotka koskettavat meistä monia.

Kerromme myös, miten voit tukea terveyttäsi valinnoillasi ja harrastuksilla. Lehdestä löytyy myös mainio jumppajuttu, jonka helppojen liikkeiden avulla voi pitää kehon kunnossa. Opastamme myös terveelliseen painonhallintaan ja ravitsemukseen.

Alan parhaat tekijät

Apu Terveyttä tekevät maan parhaat ammattilaiset ja johtavat terveystoimittajat. Apunamme juttujen ideoinnissa on arvovaltainen toimitusneuvosto, jossa on eri alojen johtavia asiantuntijoita.

Apu Terveyden toimitusneuvostoon kuuluvat: professori, emeritus Erkki Vartiainen (THL), Syöpäkeskuksen toimialajohtaja, ylilääkäri Johanna Mattson (HUS), ylilääkäri Anna-Mari Hekkala (Sydänliitto), yleislääketieteen erikoislääkäri Ari Rosenvall (Mehiläinen), laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen (Booston), liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka (Aava) ja suunterveyden ylilääkäri Tanja Ketola-Kinnula (Terveystalo).

Voidaan yhdessä paremmin!

Apu Terveys -toimitus

  • Marja Aarnipuro Päätoimittaja
  • Milka Sauvala Vastaava tuottaja
  • Milla Talja Tuottaja
  • Tanja Pellikka Graafikko

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi(at)a-lehdet.fi

Seuraa meitä:
Hyvää sisältöä suomeksi, ei munkkilatinaa. Paljon asiaa sairauksien ennaltaehkäisystä ja kunnon ylläpidosta.
Maija, Helsinki
Aina Apu Terveys -lehdessä
Mielenkiintoiset haastateltavat kertovat omat hyvinvoinnin lähteensä.
Mikä vanhenemisessa on parasta ja mihin on hyvä varautua ajoissa?
Pitääkö olla huolissaan? Tunnista oireet -sarja neuvoo, milloin kannattaa lähteä lääkäriin.
Lehden kolumnisti, laillistettu ravitsemusterapeutti, FT, MBA Reijo Laatikainen ottaa kipakasti kantaa ravitsemuksen jyviin ja akanoihin.
Terveysliikunta auttaa myös painonhallinnassa.
Seuraa Apu Terveyttä