Kauneus & Terveys

Näin peität vitiligon

Näin peität vitiligon

Emine von Boehm

Parturi-kampaaja, estenomi

Emine von Boehm

Kysymys:

Kasvoissani on vitiligoa eli vaaleita läiskiä, minkä vuoksi tasaisen meikin tekeminen on haastavaa. Miten meikki kannattaa aloittaa ja mitkä tuotteet sopisivat vaaleiden alueiden peittämiseen?

Näytä vastaus

Vastaus:

Vitiligon häivyttämiseen tarvitaan useampi tuote. Meikki pitää rakentaa alue kerrallaan, koska yksi tuote ei riitä tasoittamaan ihon sävyeroja.

Ensimmäiseksi peitä vaaleat alueet runsaspigmenttisellä peiteaineella. Taputtele sormenpäällä rajat pehmeiksi. Tasoita meikkivoiteella kasvojen sävyerot. Muista levittää meikkivoidetta myös peiteaineen päälle.

Runsaspigmenttisiä tuotteita löytyy maskeerausmeikkisarjoilta, kuten Grimas ja Mehron. Molemmilla brändeillä on runsaasti värivaihtoehtoja. Apteekeista löytyy herkälle iholle sopiva Avènen Couvrance -meikkisarja ja Vichyn Dermablend, jolla saa peitettyä myös tatuoinnit. Tunnetuimpia peiteaineita on Joe Blascon Dermaceal.

Tuotekuvat:

1. Joe Blascon Dermaceal 60,10 e/6,5 g. Saatavana on kaksi eri sävyä.

2. Vichyn Dermablend Corrective Stick -peitepuikko 21 e/4,5 g, apteekeista. Saatavana on kolme eri sävyä.

Julkaistu: 2.10.2015

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.