Terve.fi

takaraivon kipu

takaraivon kipu

Ari-Matti Huotari

anestesiologian erikoislääkäri, kivunhoidon erityispätevyys

Ari-Matti Huotari

Kysymys:

olen 37-vuotias nainen ja ollut siivous työssä noin 10v.Viimeisen puolenvuoden aikana minua on vaivannut huimaus ja tosi armoton takaraivonkipu,niska ja hartiaseutu aivan tukossa,olen käynyt hierojalla,fysikaalisessa hoidossa,niksattajalla MISTÄÄN EI TUNNU LÖYTYVÄN APUA.särkylääkkeitä syönyt aivan tarpeeksi.takaraivo kipu kun tulee niin ei muuta kun päivystykseen ja piikki puohon "voltaren ja lihaksia rentouttava lääke ja taas menee hyvin vähän aikaa NIINPÄ PYYDÄN MISTÄ VOISI OLLA APUA!akupunktiota olen myös saanat.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kipusi on jatkunut sen verran pitkään että kivun syyn selvittely erikoislääkärin vastaanotolla on tarpeen. Oireesi sopisivat lihasjännitysoireisiin myös siltä osin että lihaksia rentouttavasta lääkkeestä yhdistettynä särkylääkkeeseen auttaa mutta oireitten selvittely esimerkiksi fysiatrin tai kipulääkärin vastaanotolla alkaa olla hyvinkin tarpeen. Sitä kautta voisi olla mahdollista löytää pysyvämmän helpotuksen antavat hoitokeinot, jotka voivat lääkärin arvion mukaan olla joko lääkehoitoja tai muita hoitokeinoja. Hakeudu siis oireittesi kestettyä noinkin kauan lääkärin tarkempiin tutkimuksiin.

Ari-Matti Huotari, anestesialääkäri, kivunhoidon erityispätevyys

Julkaistu: 23.6.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.