Terve.fi

mikään ei auta!

Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Toni Aho
Julkaistu: 26.2.2004

Kysymys:

voiko hilse tarttu toisesta ihmisestä toiseen? minulla on ollut lapsuudesta asti hilsettä ja olen kokeillut kaikkia poppakonsteja mikään ei ole auttanut vaan pahentanut vain asiaa.en voi käyttää mustia vaatteita enkä värjätä hiuksia tummiksi mitä teen? jatkuva kutina riesaa vielä enemmän!! lääkärit eivät ota vastaanotolle kun on kuulemma kiireisempiäkin asioita kun hilseeni!!!!?? eli mikä avuksi?

Näytä vastaus

Vastaus:

Hilsettä ei pidetä tarttuvana tautina. Kehotan lukemaan kirjoittamani artikkelin aiheesta “hilsettä päästä” (www.poliklinikka.net —> artikkelit). Siinä on lueteltu konsteja joilla voi lähteä liikkeelle. Toivottavasti apu löytyy pian! Toni Aho

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.