Terve.fi

Akne ja rytmihäiriöt

Kysymys:

Tämä ei liity nyt akneen… anteeksi!

Mutta mä TODELLA haluaisin tietää mikä mulla on? Lääkäri ei sano mitään..mutta otti kilpirauhas-verinäytteen ja (ekg)sydänfilmin…kun valittelin rytmihäiriöitä! Kaveri väittää että mulla voisi olla struuma!? Vaiko liikakasvua? Help me doctor!

Ja mitä sitten tapahtuu?!

Näytä vastaus

Vastaus:

Hei

Sydänfilmin (ekg) otto kuuluu rutiinitutkimuksiin kun tutkitaan mahdollisia rytmihäiriöitä kuten myös tapaukohtaisesti kilpirauhastutkimukset. Yleensä rytmihäiriötuntemusten takaa ei löydy mitään sairautta vaan rytmihäiriöt ovat sydämen normaaleja “muljahteluja”. Tutkimuksilla pyritään löytämään hoidettavissa oleva tauti rytmihäiriön taustalta. Voit rauhassa odotella tutkimustuloskesi valmistumista.

Hyvää kevään jatkoa

Poliklinikka.fi

Julkaistu: 9.4.2003

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.