Kauneus ja Terveys

Kuinka hoitaa kuivaa ongelmaihoa?

Parturi-kampaaja, estenomi

Emine von Boehm
Julkaistu: 15.6.2015

Kysymys:

Minulla on ongelmaiho, joka tuntuu kuivuvan ja hilseilevän kevään korvalla erityisen paljon. Miten minun tulisi hoitaa ihoani?

Näytä vastaus

Vastaus:

Herkästi muutoksiin reagoiva iho joutuu kovalle koetukselle vuodenaikojen vaihtuessa. Ensimmäiset auringonsäteet saattavat ärsyttää talven kuivattamaa ihoa. Kuiva ja hilseilevä iho kaipaa säännöllisesti kosteutusta, kevyttä kuorintaa ja tehohoitoa.

Käytä kasvoilla päivisin uv-suojan sisältävää kosteusvoidetta ja iltaisin paksumpaa, ihoa ravitsevaa tuotetta. Kuorinta kerran viikossa tekee iholle hyvää. Se poistaa hilseilevän ihosolukon ja parantaa voiteiden imeytymistä. Kuorinnan jälkeen kasvoille voi levittää tehohoidoksi superkosteuttavan kasvonaamion.

Tuotesuositukset:

1. Aamuin illoin käytettävä Acon Caring Face Cream -hoitovoide on hajusteeton. 8,20 e/50 ml.

Tehokkaasti kuoriva Glamglown Youth Mud -mutanaamio tekee ihosta silkinpehmeän. 49,90 e/50 g.

3. Syväkosteuttava Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask -naamio rauhoittaa punotusta ja ihoärsytystä. 17,90 e/75 ml.

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Apu Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.